Lisbet-sagen: Politiet på helt bar bund

Alle henvendelser i forbindelse med drabet på Lisbet Nielsen er udtømt, og politiet håber nu, at billeder taget fra F16-fly kan give nye spor

Elitesoldater fra Frømandskorpset har gennemsøgt søerne omkring Feldballe på Djursland i eftersøgningen af Lisbet Nielsen - uden resultat. (Foto: Ole Frederiksen)
Elitesoldater fra Frømandskorpset har gennemsøgt søerne omkring Feldballe på Djursland i eftersøgningen af Lisbet Nielsen - uden resultat. (Foto: Ole Frederiksen)

Østjyllands Politi aner ikke, hvor de skal lede efter den dræbte Lisbet Nielsen.

Tidligere på ugen fløj et F16-fly henover Djursland for at tage billeder, som forhåbentlig kan give nye spor i sagen.

- Vi afventer stadig at få billederne fra Flyvertaktisk Kommando, men vi håber, at det kan give os en idé om, hvor vi skal lede , siger vicepolitiinspektør, Frits Kjeldsen, fra Østjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

F-16 flyet fløj hen over et 70 kvadratkilometer stort område ved Feldballe på Djursland ad mange gange i parallelle løb for at affotografere området.

Området er interessant, da flere vidner har set en sølvgrå Audi i området få timer efter, Lisbet Nielsen forsvandt. Den drabsmistænkte Bjarne Østergaard Madsen kørte i en sølvgrå Audi.

Efterfølgende kan Flyvertaktisk Kommando elektronisk sætte billederne sammen til ét billede, så politiet kan få et stort billede af hele området.

Grunden til, at det er et F-16 fly, der benyttes i eftersøgningen, er, at det avancerede kameraudstyr, der kræves for at kunne foretage en eftersøgning af denne type, kun kan monteres på denne type fly.

Alle tip undersøgt - uden resultat
Frits Kjeldsen oplyser, at politiet nu også har undersøgt alle henvendelser i sagen - men de har alle været uden resultat.

Politiet afventer også stadig svar fra de tekniske beviser, der bl.a. blev fundet i bagagerummet i Bjarne Østergaard Madsens bil. Det drejer sig bl.a. om nogle lyse hår, der kan stamme fra Lisbet Nielsen.

Lisbet Nielsen er ikke set siden den 23. oktober om aftenen.

Politiet er overbeviste om, at hun er blevet dræbt, og Lisbet Nielsens kæreste, Bjarne Østergaard Madsen, blev anholdt og sigtet for drabet fredag den 30. oktober, men inden han blev fremstillet i grundlovsforhør dagen efter, begik han selvmord i arresten i Århus.

1 af 2 Den 46-årige operationssygeplejerske, Lisbet Nielsen, blev sidst set fredag den 23. oktober ved 19-tiden. (Privatfoto)
2 af 2 Elitesoldater fra Frømandskorpset har gennemsøgt søerne omkring Feldballe på Djursland i eftersøgningen af Lisbet Nielsen - uden resultat. (Foto: Ole Frederiksen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere