Her går tog-spytteren amok

Se videoen hvor ung mand overfalder en kvindelig togpassager, som fik både spytklat og knytnæver i ansigtet, da hun bad ham tage fødderne ned fra sædet

Politiet formoder nu at der er tale om en meget ung voldsmand. (Politifoto)
Politiet formoder nu at der er tale om en meget ung voldsmand. (Politifoto)

Københavns Vestegns Politi har fået flere henvendelser i sagen om den unge mand, som ved højlys dag gik amok i et S-tog og slog en midaldrende kvinde ned.

Kvinden havde kort forinden bedt den unge mand om at tage fødderne ned fra togsædet, hvor han mageligt havde placeret sit beskidte fodtøj. Det skulle hun imidlertid aldrig have gjort, for det fik manden til at gå amok.

Han rejste sig først, spyttede derefter den 57-årige kvinde i ansigtet, dernæst gav han hende yderligere flere knytnæveslag - også i ansigtet, hvorefter han forsvandt ud på Taastrup Station.

Episoden fandt sted kl. 11.30 i toglinje B mellem Høje Taastrup og Taastrup Station den 22. oktober.

Efter ekstrabladet.dk i morges offentliggjorde politiets umaskerede billeder af manden fra S-toget, er der kommet en del henvendelser fra borgere, som mener at have oplysninger om personen. Politiet er nu ved at undersøge de forskellige tip.

På overvågningsvideoen fra S-toget kan man se, hvordan manden slår løs på kvinden, som forsøger at komme væk, men så bliver afskærmet vejen. Hun slap dog med hævelser og lettere skrammer og ikke mindst chokket.

Myndighederne mener nu, at der formentligt er tale om en ganske ung mand og ikke som først antaget en mand på 20 år, men ønsker fortsat oplysninger i sagen, som kan gives til efterforskningsleder Per Nørgaard på mobiltelefon 7258 7460.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere