Politi trak pistoler under anholdelse

Fire mænd og en kvinde anholdt i Lyngby. Narko beslaglagt. Flere anholdte for påvirkede til afhøring

Politiet trak deres våben under anholdelsesaktionen i Lyngby. (Foto: Michael Vestergaard)
Politiet trak deres våben under anholdelsesaktionen i Lyngby. (Foto: Michael Vestergaard)

Betjente fra Nordsjællands Politi trak deres tjenestevåben under en anholdelsesaktion i eftermiddag i Lyngby nord for København, hvor fire mænd og en kvinde blev anholdt.

Politiet fik klokken 13.20 en anmeldelse fra en borger i Lyngby, der mente at have set en mand i besiddelse af en pistol på Lyngby Hovedgade. Manden var i selskab med en bekendt.

- Via anmelderens oplysninger fik vi sporet de to mænd til en lejlighed i Lyngby Kirkestræde. Politifolkene trak deres pistoler som forebyggende nødværge, da anmelderen havde sagt, at den ene mand var bevæbnet. Personerne i lejligheden - fire mænd og en kvinder - lod sig anholde uden dramatik, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen, til ekstrabladet.dk.

Under en efterfølgende ransagning af lejligheden fandt politiet diverse effekter, som ifølge vagtchefen stammer fra 'kriminel aktivitet'.

- Jeg kan ikke gå i detaljer, da jeg ikke har fået tilbagemeldinger fra efterforskerne på stedet. Vi fandt blandt andet narko på flere af de anholdte, og flere af dem var temmelig påvirkede af både det ene og det andet. De fem personer er nu i vores varetægt, og så må vi se, hvilke sigtelser det ender med i løbet af aftenen, siger Bruno Witting-Hansen til ekstrabladet.dk.

De anholdte beskrives alle som etniske danskere. Mændene er 20, 29, 35 og 41 år gamle, mens den anholdte kvinde er 38 år.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere