- Jeg var heldig

Projektiler suste om hovedet på 20-årigt skudoffer fra Køge, som 'kun' blev ramt i låret

Ti patronhylstre har politiet fundet på Norsvej i Køge, hvor der mandag aften ved 20-tiden blev affyret skud mod en 20-årig mand uden for et boksecenter.

Til alt held ramte kun det ene skud manden, som søgte tilflugt i en bil på parkeringspladsen. Et projektil gik ind i låret på ham bagfra og fortsatte ud på den anden side.

I nat blev den 20-årige mand opereret, og han er fortsat indlagt, men er uden for livsfare og har det ifølge ham selv ' efter omstændighederne godt'. I morgen vil han igen blive opereret.

Hul i jakken

- Jeg havde været til boksetræning og havde trænet et ungdomshold, og bagefter stod jeg og talte med en, jeg kender, uden for centret. Pludselig, da jeg var ved at sætte mig ind i min bil, skød to mænd mod mig, fortæller den 20-årige, som gerne vil være anonym efter mandagens skudsalve mod ham.

Han er ikke i tvivl om, at de to mænd, som skød mod ham, er fra rockergruppen AK81.

Den unge mand flygtede fra skuddene, men blev ramt i det ene lår og i den enes ide af sin vinterjakke..

- Jeg kunne også mærke, at der fløj en kugle lige forbi mit hoved. Der er ingen tvivl om, at jeg har været heldig, siger den 20-årige til ekstrabladet.dk.

Sagen behandles som drabsforsøg i efterforskningsafdelingen ved Midt- og Vestsjællands Politi, som gerne hører fra eventuelle vidner til episoden: 46351448.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere