Mand ramt af skud foran bokseklub

En 21-årig mand havde netop forladt træningen i en bokseklub på Norsvej i Køge, da han blev ramt af et skud i venstre balle

Umiddelbart efter en 21-årig mand mandag aften forlod en bokseklub på Norsvej i Køge, hvor han havde trænet, blev han ramt af et skud affyret af en af to mænd, der kom løbende hen mod ham.

Den 21-årige blev kørt på Køge Sygehus af nogle venner, der overværede skyderiet. Han er uden for livsfare.

Efter at have ramt den 21-årige, forsvandt de to gerningsmænd fra stedet i en Skoda Felicia, som tidligere på måneden blev stjålet på Amager. Bilen blev kort efter fundet udbrændt en kilometer fra bokseklubben,

Politiet er ved at undersøge gerningsstedet for at finde ud af, om der blev affyret flere skud, end det, der ramte den 21-årige, oplyser politikommissær Jacob Olsen fra Midt- og Midtsjællands Politi i Roskilde, der er efterforskningsleder i sagen.

Tidligt tirsdag havde efterforskningslederen ingen oplysninger om, hvilken våbentype der var blevet skudt med eller hvor mange skud, der var blevet affyret.

De to gerningsmænd, beskrives som 180 cm høje, slanke og med mørke øjenbryn. De var begge iført sort tøj og sorte skimasker.

Motivet til skyderiet er ukendt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere