Louise ikke offer for forbrydelse

Der går 1-3 måneder før den endelige obduktionserklæring kommer

Den 40-årige Louise Laursen var ikke offer for en forbrydelse. En foreløbig obduktionsrapport viser, at kvinden ikke blev udsat for en kriminel handling.

- Louise Laursen blev obduceret i går. I følge oducenterne har kvinden ikke været udsat for vold eller lignende traumer, siger politikommissær Peter Grove til Ekstra Bladet.dk.

Politikommissæren oplyser, at der går mellem en til tre måneder før den endelig rapport fra Retsmedicinsk Institut ligger helt færdig.

- Vi afventer nu resultaterne af en række mikroskobiske undersøgelse og nogle kemiske prøver. Det tager mellem en og tre måneder, før disse resultater foreligger. Blandt andet bliver der testet for alkoholindtagelse og om der har været narkotiske stoffer i kroppen, siger Peter Grove.

Det er således fortsat uvist, om Louise Laursen har taget sit eget liv eller om hun er død en naturlig død.

Hun efterlod ikke et afskedsbrev til sine pårørende. Men politiet har beslaglagt hendes computer, som nu er ved at blive gennemgået.

- De ting, som vi eventuelt måtte finde i computeren, vil blive formidlet videre til de efterladte. Det er en privat sag, fastslår Peter Grove.

Politikommissæren siger dog, at hvis der på computeren bliver fundet materiale, der kan kaste nyt lys over drabssagen, så vil man "tage den derfra."

Louise Laursen blev frikendt for to år siden for at have dræbt sin mor, Hanne Flachmeyer, med adskillige knivstik i forældrenes hus i Suldrup. En overgang var Louises far, den nu 64-årige læge Jan Flachmeyer, mistænkt for at stå bag drabet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere