Eksmand: Hun virkede helt normal

Louise Laursen blev i forgårs fundet død i sit hjem, to år efter hun blev frifundet for knivmordet på sin mor Hanne Flachmeyer

Jens Laursen forlader her retten sammen med Louise, efter hun blev frifundet for drabet på sin mor. (Foto: Rene Schütze)
Jens Laursen forlader her retten sammen med Louise, efter hun blev frifundet for drabet på sin mor. (Foto: Rene Schütze)

Tog 40-årige Louise Laursen sit liv, fordi hun bar på en hemmelighed, som hun til sidst ikke længere magtede at bære?

Eller døde den 40-årige kvinde en helt naturlig død efter et hårdt og turbulent liv?

Spørgsmålene venter på et svar hos de efterladte og pårørende. Ikke mindst Louises to døtre på kun 10 og 15 år.

– Vi ved simpelt hen ikke, hvad der er sket. Vi venter alle sammen på svaret fra obduktionen, siger Jens Laursen, der var gift med Louise i seks år, indtil parret blev skilt for fem år siden.

Den 53-årige eksmand har taget de to døtre til sig, og de bor hos ham i Suldrup indtil videre.

– Lige nu gælder det om at skærme dem og give dem ro. De har efterhånden været igennem så mange forfærdelige ting, som har givet dem mange ar. Vi må gøre alt for at hjælpe dem igennem denne meget triste situation.

– Men vi skal nok få dem igennem – ligesom vi før har gjort det. Lige nu har de måske endnu ikke helt forstået, at deres mor er død, siger Jens Laursen til Ekstra Bladet.

Ikke efterladt afskedsbrev
Jens Laursen fortæller, at Louise ikke umiddelbart har efterladt et afskedsbrev til sine to børn.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er politiet ved at gennemgå kvindens computer for at se, om der er efterladt et brev, eller om hun har efterladt sig andre oplysninger, der kan kaste lys over den blodige mordgåde.

Kvinden har tidligere forsøgt at tage sit eget liv. Og her har hun skrevet til de pårørende på computeren.

Julen ikke den samme
– Louise var jo et meget skrivende og kommunikerende menneske. Hvis hun har taget sit eget liv, så er det underligt, hvis hun ikke har skrevet et brev til børnene. Det ville umiddelbart have været det mest naturlige for hende.

– Men det er kun gisninger. Hun kan jo også bare være død en helt naturlig død, siger eksmanden.

Jens Laursen så Louise i torsdags – altså to dage før hun døde.

– Hun virkede helt normal og var, som hun plejer. Jeg har selvfølgelig bagefter tænkt over, om der var noget, som tydede på, at hun måske ville begå selvmord. Men jeg kan ikke finde den mindste lille prik i hendes opførsel.

Han betegner den tidligere ægtefælles død som meget trist.

– Det er naturligvis trist. Ja, jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Den kommende jul bliver ikke det samme uden Louise, lyder det stille fra eksmanden.

jes, ruus og gøt

Vi skal nok få dem igennem – ligesom vi før har gjort det.

Blev ikke fyret

Louise Laursen var ansat på Elsted Skole som vikar. Der har været forlydender om, at hun var blevet fyret, men det afviser lederen på skolen.

- Jeg har ikke et særligt klart billede af hende, men vi har i hvert fald ikke fyret hende, siger Lene Lykke-Olesen til Ekstra Bladet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere