20-årig ramt af skud i benet

20-årig mand ramt af skud i benet i Køge

En 20-årig mand blev kort før klokken 20 ramt af mindst et skud i det ene ben i Køge syd for København.

Skudepisoden skete på Norsvej.

ekstrabladet.dk erfarer, at mandens ven bragte den skudsårede mand til Køge Sygehus, der ligger blot 400 meter fra gerningsstedet.

- Han er ramt i låret og umiddelbart uden for livsfare. Vi kender fortsat ikke baggrunden for skyderiet, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Han bekræfter, at der blev afgivet flere skud, da manden blev ramt.

- En bil der kørte i området omkring Norsvej på gerningstidspunktet er blevet ramt af et par projektiler, men føreren er ikke kommet noget til. Vi er ude for at sikre bilen nu, siger vagtchefen til ekstrabladet.dk.

Folk afskåret fra deres biler
Skyderiet skete ud for Asgård Skole på Norsvej, og Midt- og Vestsjællands Politi har afspærret et større område omkring skolen, hvilket har fået uheldige konsekvenser for en gruppe sportsudøvere.

- En gruppe volleyball-spillere er blevet afskåret fra at køre hjem i deres biler, fordi de står bag politiafspærringen, og der er ikke umiddelbart udsigt til, at afspærringen ophæves lige med det samme, siger ekstrabladet.dk's udsendte på stedet.

Kvarteret, hvor skyderiet fandt sted er - i hvert fald på overfladen - et fredeligt parcelhusområde i den vestlige del af Køge.

Offer og kammerat afhørt
Det 20-årige skudoffer, der bor i Køge er netop nu ved at blive afhørt af politiets efterforskere.

- Vi er ved at prøve at finde ud af, hvad der skete. Vi taler netop nu med offeret, og den ven, der kørte ham til sygehuset. Vi er fortsat på bar bund hvad angår baggrunden for skyderiet. Offeret er kendt for kriminalitet i småtingsafdelingen. Vi har ikke anholdt nogen og har ingen mistanke til konkrete personer. En bil med to personer er blevet set køre væk fra gerningsstedet umiddelbart efter skyderiet, men om det er gerningsmændene er endnu uvist, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere