Major festede med strip og sprut

Fort Hood-massemorderen Nidal Malik Hasan forberedte sig på blodbadet med striptease, lap dance og skydetræning

Majoren og militærpsykiateren Nidal Malik Hasan besøgte ofte strippere inden massakren på Fort Hood. (Foto: AP)
Majoren og militærpsykiateren Nidal Malik Hasan besøgte ofte strippere inden massakren på Fort Hood. (Foto: AP)

Major Nidal Malik Hasan slog sig løs med alkohol, striptease og private sexshows i månederne op til massakren på den amerikanske militærbase Fort Hood i Texas.

Selv om Hasan er en stærkt troede muslim, som beder til Allah fem gange om dagen, var han en velkendt gæst hos stripklubben 'Starz' i kasernebyen Killeen.

Her blev den 39-årige militærpsykiater, som har palæstinensiske rødder, ofte set med en øl i hånden, mens han havde øjnene klistret til Jennifer Jenner og hendes letpåklædte kolleger.

- Han købte en lap dance af mig to aftener i træk og bestilte også en privat lap dance fra en af de andre piger, fortæller Jennifer Jenner til tv-stationen ABC News.

Privat kabine
På 'Starz' foregår en privat lap dance i en lille kabine, hvor gæsten for 50 dollar – cirka 250 kroner – kan nyde danserinden uden at blive forstyrret.

- Han foretrak helt klart blondiner, husker Jennifer Jenner og tilføjer, at den muslimske major var særdeles rundhåndet med drikkepengene.

Lige ved siden af stripklubben ligger våbenbutikken 'Guns Galore', hvor Hasan ifølge de amerikanske myndigheder købte den halvautomatiske pistol, som han brugte til massakren, der kostede 13 mennesker livet og sårede mere end 30 andre.

Få dage forud for skyderiet vendte han tilbage til våbenbutikken og købte 13 ekstra magasiner med hver 30 patroner.

Ramt fire gange
Da Nidal Malik Hasan den 5. november uden varsel åbnede ild mod soldater, som snart skulle sendes til Afghanistan og Irak, råbte han ifølge flere øjenvidner 'Allahu Akbar' (’Gud er stor’ på arabisk).

Efter fire minutters skyderi blev Hasan stoppet med fire skud. Han overlevede sine kvæstelser, men har ifølge sin advokat mistet førligheden fra taljen og ned.

I ugerne op til massakren begyndte Hasan at aflægge skydebanen Stan's Outdoor Shooting Range i nabobyen Florence hyppige besøg.

Han ønskede tilsyneladende ikke at være rusten, når han skulle gennemføre det blodigste attentat på en amerikansk militærbase i nyere tid.

Major Nidal Malik Hasan er sigtet for 13 tilfælde af overlagt drab og risikerer dødsstraf, når hans sag kommer for en militærdomstol.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere