Politichef bad 13-årige piger strippe

54-årig politichef fra København udgav sig for 13-årig dreng og er tiltalt for at krænke flere mindreårige pigers blufærdighed via webcam og chat på nettet

- Jeg vil klemme dig helt ind til mig hihihi, så jeg ku mærke dine bryster'.

Sådan skrev en 54-årig vicepolitiinspektør fra Københavns Politi til en bare 13-årig pige, som han i maj sidste år chattede med på internettet.

Det hævder Københavns Vestegns Politi, der sigter den 54-årige familiefar for at have krænket en lang række mindreårige pigers blufærdighed.

Politichefen kom første gang i politiets søgelys, da han arrangerede et stævnemøde med det, som han troede var en 13-årig pige, men som viste sig at være et kamerahold fra Ekstra Bladet.

Men ifølge anklageskriftet har politichefen - under dække af at være en 13-årig dreng - altså også har taget kontakt til flere andre, som i modsætning til Ekstra Bladets journalist rent faktisk var, hvad de gav sig ud for at være, nemlig små piger.

- Jeg vil bolle dig
Og dem bad han om lidt af hvert, fremgår det af anklageskriftet, der i alt indeholder fem tilfælde af blufærdighedskrænkelser.

Blandt anklagerne er en episode fra den 6. maj sidste år, hvor vicepolitiinspektøren bad en 13-årig pige om at 'smide alt sit tøj og røre sig i skridtet'.

Og en 12-årig pige lod han forstå, at han gerne ville have sex med hende.

- Yaa, dén ville jeg gerne se nøgen, skrev han som kommentar til pigens krop. Et ønske, som han ifølge anklageskriftet så uddybede med ordene:

- Jeg ville godt bolle dig.

Det var især på internetportalen Arto, at politichefen fik kontakt til pigerne, hvorefter kontakten typisk fortsatte på chatsider.

Ud over tiltalerne for blufærdighedskrænkelser er vicepolitiinspektøren tiltalt for at smadre harddisken på sin arbejdscomputer - hærværk, som Københavns Politi kræver 4000 kroner i erstatning for.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere