Fyret få dage før sin død

40-årige Louise Laursen havde slået sig ned et nyt sted for at komme videre med sit liv - men fortiden indhentede hende

Louise Laursen - der i 2007 blev frikendt for mordet på sin mor - blev indhentet af sin fortid få dage før sin død.

Den 40-årige mor til to piger havde i sommer slået sig ned i et lejlighedskompleks i Trige ved Århus, hvor hun havde fået job som lærervikar. Men få dage inden hun i lørdags blev fundet død i sin stol af en nabo, blev hun pludseligt afskedigt. Det skriver nordjyske.dk.

Ifølge netavisen har hun selv forklaret sine pårørende, at nogle elever havde fundet ud af, hvem hun var, og at det skulle være årsagen til fyringen.

Alkohol- og stofmisbrug
Louise Laursen sad varetægtsfængslet i 14 måneder i 2006 og 2007, tiltalt for knivdrabet på sin mor, Hanne Lene Flachmeyer. Både Louise og hendes far, Jan Flachmeyer, var til stede under mordet - men det er aldrig lykkedes politiet at bevise, hvem af de to, der førte kniven.

Under den lange sag fik Louise Laursen et alkohol- og stofmisbrug, og nogle pårørende spekulerer på, om hendes død skyldes at hun har forsøgt at dulme sit nyeste nederlag med stoffer.

- Der er ingen tvivl om, at drabssagen og den langvarige erstatningssag har været en stor belastning for Louise Laursen. Mit indtryk var, at hun var et ganske normalt menneske. Men hun har i lange perioder været psykisk ustabil, siger hendes tidligere forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, til ekstrabladet.dk.

Ingen tegn på vold
Endnu er det for tidligt at spå om, hvorvidt Louise Laursen har begået selvmord.

- Der er ingen tegn på, at personen har været udsat for vold, og i det hele taget er der ikke noget mistænkeligt ved det dødsfald, siger politikommisær Peter Grove fra Østjyllands Politi.

- Rygter vil vide, at kvinden har taget sit eget liv. Har det noget på sig?

- Det kan jeg ikke sige noget om. Der må vi læne os op ad, hvad eksperterne når frem til, fortæller Peter Grove.

Retsmedicinsk Institut i Århus ventes i morgen at komme med et resultatet af obduktionen, som bl. a. kan afklare, om der er rester af medicin eller narkotiske stoffer i den afdødes blod.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere