Ekskæresten: Vågnede da jeg hang ud af vinduet

Den 27-årige kvinde, der sidste år blev slået ned og kastet ud fra et 3. sals-vindue på Frederiksberg af sin eksskæreste, gav rystende sin forklaring i retten

Både kvinden og manden fik smadret samtlige knogler i deres krop. Et år efter ulykken er den 27-årige kvinde stadig nødt til at gå med krykker. (Foto: Kristian Linnemann)
Både kvinden og manden fik smadret samtlige knogler i deres krop. Et år efter ulykken er den 27-årige kvinde stadig nødt til at gå med krykker. (Foto: Kristian Linnemann)

LYNGBY RET (ekstrabladet.dk): Hun ankom til retten flankeret af de krykker, som nu har fulgt hende i gennem et helt år. Hverdagen blev smadret totalt, da hun en tidlig morgen 19. november sidste år oplevede det helt umenneskeligt tænkende: At hendes ekskæreste slog hende ned og kastede hende og sig selv ud af vinduet fra 3. sal på Godthåbsvej.

Rystede og græd
Den dengang 26-årige kvinde, kom her til middag med sin forklaring i retten på den grusomme dag, som har ændret hendes liv for altid.

- Vi var gået fra hinanden længe før, han har forklaret det. Jeg havde fortalt ham, at jeg havde fundet en ny kæreste. Det havde han det rigtig skidt med og opsøgte mig hele tiden, lød det fra den spinkle kvinde, som græd og nærmest rystede fra vidnestolen, fordi hun stadig er så påvirket af sagen.

Vågnede mens hun hang ud af vinduet
Den skrækelige novemberdag, da hendes 40-årige ekskæreste trængte ind i lejligheden og slog løs på hende med et vandrør, kan hun dog kun huske i brudstykker:

- Jeg kan huske, at jeg forsøgte at værge for mig, da han kom ind i lejligheden. Så gik jeg ud. Det næste jeg kan huske er, at jeg hænger med hele overkroppen ud af vinduet, forklarede den i dag 27-årige kvinde.

Forgæves forsøgte hun at råbe ekskæresten til fornuft, mens vidner stod på gaden og overværede det uhyggelige optrin og desperat også prøvede at få kontakt til ham. Men her stopper hukommelsen også, for hun vågnede først op igen efter en måned i koma.

Mistede alle tænder
Kvindens krop blev smadret til ukendelighed. Brud på samtlige knogler i kroppen og ikke mindst i ansigtet har medført, at hun siden har været igennem et hav af operationer. Blandt andet mistede hun stort set alle sine tænder, da hun landede på jorden knap 11 meter nede.

Hun blev i sommer fyret fra sit arbejde, fordi hun har været sygemeldt lige siden ulykken.

Ekskæresten mentalundersøgt
Den 40-årige ekskæreste, der oprindeligt kommer fra Frankrig men har arbejdet i Danmark som kok, har nægtet sig skyldig i forsøg på manddrab og særlig farlig vold med henvisning til, at han ikke kan huske, hvad der skete. Han er blevet mentalundsersøgt men er fundet egnet til straf.

Der falder formentligt dom i sagen fredag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere