Politiet: ingen kritik af spanierne

Syd- og Sønderjyllands Politi afviser, at de har kritiseret Spanien for at lade Ekstra Bladet besøge John Knudsen i fængslet

Politiet afviser nu, at de kritiserer Spaniens håndtering af John Knudsen-sagen.

Som det kan ses i Ekstra Bladet i dag, har John Knudsen snakket med vores reporter, mens han sidder i Soto del-Real-fængslet og venter på at komme hjem til Danmark. Tidligere på dagen sagde efterforskningslederen i sagen, vicepolitiinspektør Bent Thuesen til ritzaus Bureau:

- Vi forstår ikke, hvorfor de spanske myndigheder har tilladt det. Om der kan være tale om en fejl, eller om der gælder andre retsprincipper i Spanien.

Men det er altså ingen kritik, lyder det nu fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

En række medier skriver i dag søndag, at efterforskningsleder Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi kritiserer de spanske myndigheder i forbindelse med varetægtsfængslingen af John Knudsen i Spanien.

- Der sket en forkert fortolkning af efterforskningslederens udtalelser. Syd- og Sønderjyllands politi ikke har vurderet de spanske myndigheders håndtering af den del af sagen, lyder det i en pressemeddelelse fra Helle Lundberg i politiets kommunikationsafdeling.

John Knudsen sidder forøjeblikekt fængslet i Spanien, mistænkt for mordet på Kirsten Bay Andersen i Haderslev.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere