Dramatisk biljagt på Fyn

Biltyv kørte ind i træ og rullede rundt i grøft, inden han kørte fra politiet i heftig jagt ved Ringe

Det var som taget ud af en film, da politiet omkring kl. fem i morges forsøgte at standse en bilist i en stjålen vogn ved Ringe på Fyn.

Bilisten havde ingen intentioner om at stoppe og startede en vild biljagt, der så ud til at stoppe, da han først bragede ind i et træ og derefter kørte i grøften, hvor bilen rullede rundt, men mirakuløs vis landede på hjulene igen. Man skulle tro, at denne tur satte en dæmper på bilistens trang til at stikke af, men nej: Han hamrede speederen i bund og kørte fra en patruljevogn.

Vagtchef ved Fyns Politi, Per Sterobo, fortæller til fyens.dk, at biltyven 'kørte vanvittigt' og at politiet efterlyser såvel den skrammede bil som biltyv.

Det var en vægter, der på Højgårdsvej i Ringe anmeldte en bil, der var ved at blive stjålet hos firmaet Jano Mc. Ifølge politiet var bilen tidligere på aftenen blevet stjålet i Fåborg, og noget tyder på, at han har et indgående lokalkendskab.

- Biltyven må være meget kendt i området, for han kendte flere meget små markveje, som han forsvandt ad, siger Per Sterobo til fyens.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere