'Årgang 0'-far fortsætter flugten

Den 29-årige Martin Rohrberg, der er flygtet og fortsat eftersøgt efter et groft overfald på sin ekskone, risikerer fængselsstraf

Martin Rohrberg er fortsat på flugt fra politiet. (Privatfoto)
Martin Rohrberg er fortsat på flugt fra politiet. (Privatfoto)

Det er knap en uge siden, at den 29-årige 'Årgang 0'-far tog benene på nakken efter i flere forskrækkede vidners åsyn at have overfaldet sin ekskone og hendes veninde på Slagelse Station i søndags. De to kvinder sidder nu tilbage med hvert deres flerfarvede øje som en 'souvenir', og Martin Rohrberg er fortsat på flugt. Dét på trods af at han er i gang med at afsone en anden voldsdom - også mod sin ekskone - i Nordjylland.

- Vi har ikke fanget ham endnu, men vi fortsætter kontinuerligt med at opsøge og tjekke forskellige adresser i Slagelsesområdet, oplyser vicepolitikommissær Jørgen Christensen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

Kvitterede med knytnæve
Forholdet mellem Rohrberg og ekskonen Christina Rohrberg har udviklet sig gennem længere tid - særligt på grund af forholdet til parrets børn. Familien har ellers været faste medlemmer af TV2-programmet 'Årgang 0', hvor Christinas datter fra et tidligere forhold Stephanie har været i fokus. De gik dog fra hinanden i oktober sidste år. Martin Rohrberg havde udgang fra fængslet i søndag, hvor han skulle aflevere sine to drenge William og Romeo. I stedet kørte han klapvognen ind i Christina Rohrberg og gav begge kvinder et blåt øje.

Risikerer ny straf
Når voldsforbryderen bliver fanget igen, vil han formentligt blive krævet varetægtsfængslet på grund af de nye alvorlige voldssigtelser mod ham, som tilmed er sket under under udgang fra afsoning.

- Hvis han bliver dømt, får han enten forlænget sin afsoning nu eller også kan han risikere at skulle afsone en ny dom på et senere tidspunkt, forklarer Jørgen Christensen.

Truet af svoger
På Facebook er krigen mellem 'Årgang 0'-parterne også brudt. Her har blandt Christina Rohrbergs bror Kenny Siguenza luftet sin mening om voldsmanden:

- Hvis du ser denne kedelige undskyldning for en kvindebankende narrøv-taber her, så pacificer ham venligst med at slå næsebenet op i hjernen på ham, skrev han i et indlæg.

Siden har han dog fået kolde fødder og har trukket truslerne tilbage.

1 af 3 Christina Rohrberg efter mødet med sin eksmand. (Privatfoto)
2 af 3 Christina Rohrbergs veninde Pia Hansen fik også Martin Rohrbergs knytnæve at føle.(Foto: Per Rasmussen)
3 af 3 Martin Rohrberg er fortsat på flugt fra politiet. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere