Jeg fik også blåt øje af 'Årgang 0'-far

Christina Rohrbergs veninde Pia Hansen på nervemedicin efter overfald

Også veninden til Christina er involveret - og mærket - af dramaet om Årgang 0-faderen' Martin. (Foto: Per Rasmussen)
Også veninden til Christina er involveret - og mærket - af dramaet om Årgang 0-faderen' Martin. (Foto: Per Rasmussen)

Pia Hansen, der er veninde med Christina Rohrberg fra TV2-programmet ’Årgang 0’, har haft fire hårde dage, efter hun søndag blev overfaldet af Christinas eksmand Martin Rohrberg på Slagelse Station.

- Det er ikke sæbeøjet, der er det værste - det generer mig ikke. Det går mig på, fordi det virker, som om det slog fuldstændig klik for Martin, og jeg har en følelse af, at jeg ikke ved, hvad han kan finde på, siger Pia Hansen, der understreger, at Martin aldrig har været voldelig over for hende før.

Noget gik galt
Hun har tidligere haft et rimelig godt forhold til venindes eksmand og var ofte den, der arrangerede, at han kunne se parrets drenge, fordi Martin og Christina ikke måtte snakke sammen.

Men noget gik helt galt, da Martin skulle aflevere sønnerne Romeo og William til deres mor, og den 29-årige far slog begge kvinder med knytnæve og skubbede klapvognen med sin lille dreng hårdt ind i benene på Christina.

- Efter overfaldet er jeg blevet angst for at bevæge mig udenfor, og jeg har faktisk også fået noget medicin for det, siger den unge mor stille.

Ingen er uskyldige
Hun glæder sig til, at Martin Rohrberg, der har været efterlyst af politiet siden overfaldet, vender tilbage til det fængsel, hvor han afsoner en voldsdom, så både hun selv, hendes familie og andre parter i sagen kan få noget ro på tilværelsen.

Pia Hansen understreger, at Martins to drenge betyder alt for ham, og hun håber for Martins egen skyld, at han melder sig selv, så han kan komme videre med livet og gense sønnerne.

- Alt det fokus der har været på sagen - også fra medierne - har været utrolig hårdt for os alle sammen, og det har tæret på vores overskud, og det gælder alle parter i sagen, siger hun.

- Der er ingen, der er uskyldige i den her konflikt, og vi har alle sammen gjort ting, der har været forkerte. Jeg håber bare på, at al den mudderkastning, der har været, stopper nu, så vi især for børnenes skyld kan få en dagligdag til at fungere igen.

- Jeg har en følelse af, at jeg ikke ved, hvad han kan finde på.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dagom dramaet om 'Årgang 0-faderen'.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere