Taget med 992 gram kokain i håret

36-årig kvinde fra Ghana idømt fem års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig

En 36-årig kvinde kan se frem til et længere fængselsophold og derefter udvisning af Danmark for bestandig, efter hun blev taget med næsten et kilo narko i håret ved en stikprøvekontrol i Rødby Havn.

Kvinden ankom 16. juli i en hollandsk indregistreret personbil. Kvinden, som var frisør, havde en frisure med påsvejset opsat hår. Håret og den måde det var sat op på vakte politiets interesse, og derfor skulle kvinden gennemgå en nærmere undersøgelse, som hendes tilkaldte advokat ønskede at overvære.

Kvinden blev derfor sat i et venterum, og da hun blev hentet, var hendes hår pjusket og ikke længere sat op. En undersøgelse af rummet, hvor hun havde opholdt sig alene, viste, at der på en reol var gemt en pakke med 992 gram kokain. Kvinden nægtede ethvert kendskab til kokainen.

Pakken blev undersøgt og kvindens fingeraftryk blev fundet på pakkens indpakning, men hun nægtede stadig kendskab til pakken. Kvinden blev torsdag den 12. november 2009 af retten i Nykøbing F. idømt ubetinget fængsel i fem år og udvisning af Danmark for bestandig. Kvinden udbad sig betænkningstid.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere