Skarpladt pistol fundet i Køge

Politiet og Taskforce Øst ransager lejlighed, der menes at være bandetilholdssted. En er anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse

Midt- og Vestsjællands Politi og den nye bandeenhed Taskforce Øst har ransaget en lejlighed i Køge, der i et stykke tid har været i politiets søgelys, da den er mistænkt for at være tilholdssted for det lokale bandemiljø.

Ved ransagningen, der fandt sted onsdag aften, blev der fundet en skarpladt pistol og en mindre mængde narko. En 24-årig mand fra Brøndby blev anholdt og sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Ordensmagten fremstillede torsdag den 24-årige mand i et grundlovsforhør og fik ham varetægtsfængslet frem til den 3. december, oplyser efterforskningsleder Kristian Egekær, Køge Lokalpoliti.

Ifølge lederen af Taskforce Øst, Magnus Andresen, er det første gang, den nyetablerede Taskforce Øst rykker ud sammen med en politikreds.

- Det er den første aktion, hvor vi kan sige, at vi for alvor er i samarbejde med en lokal politikreds, siger Magnus Andresen.

Det lokale politi fik bekræftet sin mistanke om, at lejligheden er et bandetilholdssted, og der vil blive holdt ekstra øje med den i den kommende tid, siger Kristian Egekær.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere