Tvang barnebarn til sex med hund

Grusom sag om sexovergreb på børn under opklaring i Missouri. Lig angiveligt begravet på flere ejendomme

77-årige Burrell Edward Mohler Sr. og hans sønner misbrugte familiens børn i årevis. (Foto: AP)
77-årige Burrell Edward Mohler Sr. og hans sønner misbrugte familiens børn i årevis. (Foto: AP)

Politiet i den nordamerikanske delstat Missouri har taget hul på opklaringen af en grusom sag, hvor en mand på 77 år og hans fire sønner i alderen 47-53 år, er sigtet for at have foretaget grove sexovergreb på en række af familiens børn, rapporterer nyhedsbureauet Associated Press.

77-årige Burrell Edward Mohler Sr. og hans sønner Burrell Edward Mohler Jr. (53), Jared Leroy Mohler (48), Roland Neil Mohler (47) samt David A. Mohler (52) er alle varetægtsfængslet. Politiet er ved at grave flere steder på mændenes ejendomme, hvor de leder efter lig og beviser på sexmisbruget.

Misbruget fandt sted fra midt i 1980'erne til omkring 1995, og det var primært Burrell Edward Mohler Jr.'s seks børn, der blev misbrugt af deres egen far, deres onkler og farfar

Et af de nu voksne børn, en kvinde, gik til politiet i august, og siden er flere børn trådt frem med skrækhistorier om sexmisbruget, og nu ruller sagen.

Børnene har ud over vidneudsagnene om overgrebene berettet, at der på en eller flere ejendomme skal være lig af sexofre begravet.

Samtidig har børnene fortalt, at de i jorden på mændenes forskellige ejendomme har begravet syltetøjsglas med håndskrevne sedler, der dokumenterer sexovergrebene.

Misbruget omfatter blandt andet fuldbyrdet voldtægt samt diverse andre former for anden kønslig omgang end samleje.

Et af børnene er blevet tvunget til at have sex med en hund, og en pige blev voldtaget fra hun var fem til hun var 11, hvor overgrebene først stoppede, da der var blevet udført en illegal abort på pigen, der var blevet gravid af misbruget.

Ifølge tv-stationen KCTV fra Kansas arbejder Mohler Sr. og hans sønner Jared og David som præster i Bates City i Lafayette County i Missouri. Byen har blot 245 indbyggere.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere