Stedfar smed tvillinger ud af vinduet

Lægerne kæmper for børnenes liv efter drama i Moskva – manden sigtet for drabsforsøg

MOSKVA (ekstrabladet.dk): Den 31-årige Nikolaj Zakharkin, en højtstående officer ved det russiske forsvarsministerium og stedfar til to 8-årige tvillinge-døtre, har smidt sine adopterede børn – Katja og Dasja - ud af vinduet - fra 8. sal af et højhus i Moskva.

Tragedien fandt sted efter midnat natten til i torsdag i den østlige del af hovedstaden. De tilfældige forbipasserende opdagede de to små pige liggende på gaden i en blodpøl med frygtelige kvæstelser - men stadig i live. Det er et mirakel, at pigerne ikke døde på stedet – politiet mener, at det er to træer under vinduet, der reddede deres liv. Pigerne blev kørt på hospitalet, hvor lægerne kæmper for deres liv.

I kritisk tilstand
En af tvillingerne – Dasja - er i kritisk tilstand efter operationen, oplyser russisk tv. Hendes søster er formentlig uden for livsfare.

Stedfaderen er tiltalt for drabsforsøg. Motivet til den forfærdelige forbrydelse var efter alt at dømme officerens ønske om hævn over for hans kone, oplyser politiet. Umiddelbart før tragedien sendte Nikolaj Zakarkin en SMS-besked til konen: Nu kan du sige farvel til Katja og Dasja!

Ifølge de første rapporter var stedfaderen i beruset tilstand, men senere viste det sig at manden faktisk var ædru.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere