Bølge af røverier på Fyn

Fem væbnede røverier på Fyn i aftes og nat

Fyn har været hårdt ramt af væbnede røverier i løbet af onsdag aften og natten til i dag.

Røveribølgen blev indledt, da en mand røvede dele af dagens omsætning fra Aldi på Vesterled i Søndersø. En mand indfandt sig kort før lukketid klokken 19 og truede sig med en sort eller sølvfarvet pistol til et ukendt, mindre udbytte. Efter røveriet forsvandt manden fra gerningstedet på cykel i ukendt retning.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, cirka 50 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, fuldskæg og gråsprængt hår.

Klokken 21.13 røvede en ukendt gerningsmand 10.000-15.000 kroner fra City Video & Sol i Jernbanegade i Middelfart. Han truede ekspedienten med en lille sort pistol, inden han forsvandt i ukendt retning til fods . Røveren beskrives som: Mand, cirka 18 år, afrikansk af afstamning, 175 cm høj, slank. Han var iført sort hættetrøje, sorte bukser og hvide sko.

Pige væltet omkuld
Klokken 22.15 blev en 14-årig pige væltet af sin cykel på Mellemhaverne i Bullerup i den nordøstlige del af Odense. De to gerningsmænd truede med en kniv pigen til at udlevere sin pung og mobiltelfon.

- Da der ikke var nogen penge i pungen, smed de den fra sig. Inden de stak af med mobiltelefonen ødelagde de pigens cykel. Der var tale om to yngre sydlandsk-udseende mænd iført elefanthuer, Shock-sko og Royal-bukser, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Sterobo, til ekstrabladet.dk.

Høj neger på rov
Klokken 22.59 var det Q8-tanken i Kochsgade der måtte holde for.

En to meter høj mand med afrikansk udseende truede verbalt med en hånd i lommen og fik udleveret få tusinde kroner i udbytte. Han var cirka 25 år og iført en gråblå eller grøn jakke med hætte med pelskrave og maskeret med et blå-hvidt tørlæde for underansigtet.

Kvinde røvet i nat
Kort før klokken halv to i nat blev en kvindelig forretningsdrivende, der skulle aflevere dagens omsætning i Den Danske Bank i Flakhaven i Odense, holdt op af to pistolbevæbnede mænd, der efter røveriet stak af på cykel i ukendt retning.

De to røvere beskrives som danskere og var begge iført elefanthuer og todelte grønne regnsæt. Den ene var cirka 180 cm høj og almindelig af bygning, mens den anden beskrives som 185 cm høj og kraftigt bygget.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere