'Årgang 0-Christina pudsede tæskehold på mig'

De truede mig på livet og smadrede min bil, siger Martins ny kæreste, Heidie Mørck, som er endt midt i en hadsk krig

Heidi Mørck - Årgang 0-Martins nye kæreste - er rystet efter et besøg fra Christinas tæskehold. (Foto: Anthon Unger)
Heidi Mørck - Årgang 0-Martins nye kæreste - er rystet efter et besøg fra Christinas tæskehold. (Foto: Anthon Unger)

– Christina optræder nærmest som en forfulgt uskyldighed på Facebook og i pressen. Men sandheden er, at hun i søndags pudsede et tæskehold på mig og mine børn. Midt om natten hamrede de på min dør. Truede med at slå mig ihjel –  og smadrede ruderne i min bil med køller.

Sådan siger en rystet Heidie Mørck efter det voldelige opgør i weekenden på banegården i Slagelse, hvor Martin Rohrberg slog sin ekskone Christina –  begge kendt fra TV2-programmet ’Årgang 0’ –  under udveksling af deres små sønner Romeo og William.

Heidie Mørck er kæreste med Martin, som nu er på flugt fra både politiet og det fængsel i Jylland, hvor han afsonede en voldsdom.

Det skete i afmagt
– Det var naturligvis forkert af Martin at slå Christina. Men det skete i afmagt over den behandling, hun har udsat ham for gennem lang tid. Hun bruger deres fælles børn som pression mod ham. Derfor kogte han over, siger Heidie Mørck til Ekstra Bladet i dag.

Hun fortæller, at Martin Rohrberg slet ikke skulle have været på orlov i sidste weekend, men at han blev presset til at rejse hjem.

– Christina forlangte, han skulle tage drengene. Ellers ville hun ikke lade ham få dem i julen, som han har glædet sig til. Aftalen var helt klar: Jeg skulle aflevere børnene til Christina søndag formiddag klokken 11 på stationen i Slagelse, siger den 34-årige kvinde.

Beskyldt for kidnapning
Martin kan nemlig ikke selv stå for udleveringen af sine børn, fordi han af politiet har fået forbud mod at nærme sig Christina efter en tidligere voldssag.

– Men pludselig blev vi beskyldt for at have kidnappet Romeo og William, fordi de ikke blev afleveret til Christina allerede lørdag eftermiddag. Det store spørgsmål er så, hvorfor hun ikke meldte os til politiet. Og hvorfor hun alligevel mødte op til den aftalte tid om søndagen på stationen, siger Heidie Mørck.

– Da jeg kom med Romeo på armen, flåede hun ham til sig, så Martin ikke nåede at sige farvel. Derfor kørte han klapvognen ind i Christinas ben og gav hende og hendes veninde, Pia, hver en flad. Mere er der ikke i det   ...

Han bør melde sig
Heidie Mørck hævder, at hun ikke aner, hvor hendes flygtede kæreste opholder sig.

– Jeg har kun talt med ham en enkelt gang i telefonen, hvor han sagde, at han havde det godt. Jeg vil allerhelst have, at han vender tilbage til fængslet, så han kan få overstået afsoningen. Den krig, der er blusset op mellem ham og Christina er psykisk belastende for os alle sammen. Ikke mindst børnene. Derfor håber jeg, Christina stopper nu, siger hun.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Christina.

1 af 4 Christina Rohrberg med blåt øje. (Privatfoto)
2 af 4 'Årgang 0'-Martins nye kæreste siger, hendes bil er blevet smadret af Christinas tæskehold. (Foto: Anthon Unger)
3 af 4 Martin Rohrborg er nu på flugt fra politiet. (Privatfoto)
4 af 4 Heidi Mørck - Årgang 0-Martins nye kæreste - er rystet efter et besøg fra Christinas tæskehold. (Foto: Anthon Unger)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere