Flere søer kæmmes for Lisbets lig

Politiet fortsætter i dag eftersøgningen af den forsvundne Lisbet Nielsen, som formodes dræbt af sin kæreste, i to andre søer på Djursland

Dykkere fra Søværnets Frømandskorps leder efter Lisbet Nielsens lig med særligt sonarudstyr.(Foto: Ernst Van Norde)
Dykkere fra Søværnets Frømandskorps leder efter Lisbet Nielsens lig med særligt sonarudstyr.(Foto: Ernst Van Norde)

Hele dagen i går finkæmmede dykkere fra Søværnets Frømandskorps Langesø ved Djursland efter liget af den forsvundne Lisbet Nielsen. Den 46-årige operationssygeplejerske blev meldt savnet den 27. oktober af den kæreste, som blot et par dage efter blev anholdt og sigtet for drabet på hende, hvorefter han begik selvmord i sin fængselscelle.

Resultatet efter gårsdagens eftersøgning med militærets avancerede sonarudstyr i det kolde vand er nedslående, men politiet fortsætter dog eftersøgningen af Lisbet i yderligere to søer i dag.

- Vi fandt intet i går, og nu fortsætter vi med at lede i Stubbe Sø og Øje Sø hele dagen i dag. Det er lidt mindre søer, men bliver vi ikke færdige i dag, så fortsætter vi også i morgen, siger efterforskningsleder Peter Grove Munk til ekstrabladet.dk.

Henvendelser ebber ud
Eftersøgningen i søerne bunder i henvendelser fra borgere, som menes at have set Bjarne Østergaard Madsens sølvgrå Audi i nærheden, inden han blev anholdt. Men konkrete spor er der ikke at gå efter.

- Vi er ved at være igennem de mange henvendelser, men så længe vi har noget konkret at gå efter - enten via tip eller vores egen efterforskning, så fortsætter vi eftersøgningen. Jeg kan ikke sætte nogen tidshorisont på, hvor længe vi bliver ved, lyder det fra Munk.

Politiet mangler fortsat resultater fra flere tekniske undersøgelser om fingeraftryk og DNA fra den 43-årige Bjarne Østergaard Madsens bil.

1 af 2 Lisbet Nielsen forsvandt den 27. oktober og formodes dræbt af sin kæreste Bjarne Østergaard Madsen. (Politifoto)
2 af 2 Dykkere fra Søværnets Frømandskorps leder efter Lisbet Nielsens lig med særligt sonarudstyr.(Foto: Ernst Van Norde)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere