Preben fundet død i havnebassin

Den 82-årige mand har været meldt savnet siden fredag

Den 82-årige Preben Uno Nielsen, s om i fredags gik fra sit hjem i Asnæs i Vestsjælland, er blevet fundet død i havnen i Nykøbing Sjælland. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var en sejler, som klokken 08.45 i går morges spottede en mand i vandet.

Ingen tegn på forbrydelse
- Grunden til at vi ikke har meldt noget ud før, er at vi skulle have ham endeligt identificeret og underette familien om dødsfaldet, fortæller Jan Lauritzen fra Midt- og Vestsjællands politi til ekstrabladet.dk. Han tilføjer, at liget af den 82-årige er blevet undersøgt

- Hvordan han er havnet i vandet eller hvad der er dødsårsagen ved vi ikke, men der er ingen tegn på, at der er sket en forbrydelse. Det er en tragisk hændelse, og vi ved jo, at han gik hjemmefra i en depressiv tilstand, siger Lauritzen.

Mistet sin kone
Preben Uno Nielsen led af en livstruende kræftsygdom og har mistet sin kone for kort tid siden. Allerede før han blev fundet havde hans datter, Vibeke Nielsen, næsten opgivet at se sin far i live.

- Vores mor døde i august, de har levet et meget symbiotisk liv og været sammen i mere end 60 år, det er helt sikkert, at han ikke har villet være her mere, har datteren sagt til TV2 Øst.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere