Rockerpræsident smidt ud

Bandidos-lederen var modstander af rockerklubbens samarbejde med kriminelle indvandrere, så nu er han sat på porten af sine egne

(Arkivfoto: Johnny Frederiksen)
(Arkivfoto: Johnny Frederiksen)

Før var han mr. President - nu er han bare ekspræsident. Og tilmed smidt ud af klubben.

Sammen med fire andre blev manden, der indtil for nylig styrede tropperne i Aalborg og går under navnet ’Svejser’, for godt en måned siden smidt ud af rockerklubben Bandidos.

Hos Bandidos MC Europe vil de ikke kommentere sagen. Men ifølge kilder bunder udsmidningen i fnidder omkring rockerklubbens forhold til kriminelle indvandrergrupperinger.

I modsætning til Hells Angels står Bandidos på god fod med flere af disse grupperinger. Og det har den nu tidligere Aalborg-præsident og de andre fire eks-rockere tilsyneladende ikke ment var god kosher.

For godt en uge efter udsmidningen kom det til et slagsmål, der endte i skyderi, mellem tre af eks-rockerne - inklusive den tidligere præsident - og to centrale figurer i byens kriminelle miljø med indvandrerrødder. Ved skyderiet blev den ene indvandrer, en 21–årig, såret.

Tradition for interne slagsmål
Gennem længere tid har der været dårligt blod mellem eksrockerne og de to gangstere, der er brødre.

Eks-rockerne er sigtet for drabsforsøg og medvirken dertil.

I 2003 var der også leder-krise i den nordjydske Bandidos-afdeling.

Her blev Niels Christian Krone, der dengang gang var Aalborgpræsident, og et andet medlem, Bjarke Madsen, smidt ud af klubben. Kort efter blev Madsen stukket ned i Jomfru Ane Gade. To Bandidos-rockere blev efterfølgende sigtet for knivstikkeriet. Sigtelserne mod de to blev dog siden frafaldet. Ingen er dømt i den sag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere