'Årgang 0'- far på flugt fra politiet

Martin Rohrberg efterlyst, efter at han overfaldt Christina foran parrets to små børn

Martin Rohrberg afsoner en dom for vold. Nu er han stukket af, efter at han overfaldt sin ekskone. (Foto: Privatfoto)
Martin Rohrberg afsoner en dom for vold. Nu er han stukket af, efter at han overfaldt sin ekskone. (Foto: Privatfoto)
Christina Rohrberg, der er mor til niårige Stephanie fra TV2-programmet ’Årgang 0’, blev søndag udsat fra et særdeles ubehageligt overfald, da hun skulle hente sine to børn på halvandet og to år på Slagelse Station.

Ekstra Bladet erfarer, at Christinas eksmand Martin Rohrberg, der også er kendt fra udsendelserne, havde haft de to små drenge i weekenden. Den 29-årige Martin havde ifølge kilder tæt på parret nægtet at udlevere drengene lørdag.

Sidder i fængsel
Da han skulle overdrage børnene til deres mor søndag, kørte han først klapvognen hårdt ind i benene på Christina, hvorefter han slog hende i ansigtet med knytnæve for øjnene af sine sønner – også Christina Rohrbergs veninde, der var med på stationen for at hente børnene, blev slået i ansigtet.

Den hårdt prøvede mor til fire børn fra Slagelse pådrog sig et blåt øje og en bule ved sammenstødet med sin voldelige eksmand.

Martin Rohrberg, der i øjeblikket afsoner en fængselsstraf – blandt andet for vold mod Christina – tog flugten efter overfaldet, og han er nu efterlyst af politiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter, at overfaldet har fundet sted, og at gerningsmanden fortsat er efterlyst.

Børnene har det godt
Christina Rohrberg ønsker ikke at udtale sig i sagen af hensynet til børnene.

– Det er en sag, der skal afgøres mellem politiet og mig og til sidst i retten, siger hun og oplyser, at parrets drenge, William og Romeo, har det godt.

Det er dog ikke første gang, børnene oplever, at politiet er ude efter deres far. I august i år blev Martin Rohrberg anholdt for et voldeligt overfald i Slagelses bymiljø, hvor han sammen med to andre blev sigtet for at have sparket en 37-årig mand så kraftigt i hovedet, at han fik kraniebrud og hjernerystelse.

Christina og Martin blev skilt i oktober 2008.
1 af 2 Den overfaldne Christina Rohrberg fra 'Årgang 0' med et af sine fire børn, Isabella. (Foto: All Over)
2 af 2 Martin Rohrberg afsoner en dom for vold. Nu er han stukket af, efter at han overfaldt sin ekskone. (Foto: Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere