Brandmand: Hun gik jo i 8. klasse

Den 31-årige brandmand nægter sig skyldig i anklagerne om sexovergreb på en 14-årig. Han troede hun var 15 år, fordi hun gik i 8. klasse

Den 31-årige brandmand erkender sex men nægter sig skyldig i overgreb, fordi han troede pigen var 15 år.(Privatfoto)
Den 31-årige brandmand erkender sex men nægter sig skyldig i overgreb, fordi han troede pigen var 15 år.(Privatfoto)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Hun luftede den 31-årige brandmands families nyerhvervede hund et par gange om ugen. Det var formentligt her, at nærkontakten mellem den 14-årige pige og den 31-årige brandmand, der nu er tiltalt for sexovergreb på sin kollegas steddatter, begyndte.

Den 31-årige brandmand, der har arbejdet på Tårnby Brandstation, har her til formiddag givet sin forklaring på de fem anklagepunkter mod ham. Han nægter sig skyldig i sexovergrebene på den 14-årige pige med henvisning til, at han troede hun var 15 år. Dét selv om hendes fødselsdato fremgik af hendes profil på Facebook.

- Jeg hørte om en fra hendes parallelklasse i 8.klasse, der var 15 år, så derfor troede jeg også, at hun var 15, lød den 31-årige mands forklaring fra vidneskranken, hvor han optrådte roligt under sin forklaring.

Jo mindre tøj, jo hurtigere
Ifølge brandmanden, der bor meget tæt på den 14-årige og dennes familie - altså hans kollega - startede forholdet på pigens eget initiativ. Kontakten blev taget via Facebook, og her udvekslede de to hen ad vejen chat af seksuel karakter. Blandt andet blev de enige om, hvor og hvornår de skulle mødes.

- Det bliver bare lige på og hårdt, skrev den 31-årige til pigen forud for et hemmeligt møde på Tårnby Brandstation, der skulle foregå efter midnat, når pigens forældre var gået i seng.

Brandmanden selv var på døgnvagt, og derfor skulle hun snige sig ud af hjemmet og smugles ind af en sidedør på brandstationen. Desuden skulle hun have så lidt tøj på som muligt, så det kunne gå glat og hurtigt, lød det i retten.

Ville komme i sygeplejekostume
Sex mellem de to på et toilet i Amagerhallen blev aftalt over sms - også da havde den 31-årige vagt og befandt sig i nærheden af sportshallen, og samleje mellem de to - kort før det blev opdaget af pigens forældre - fandt sted i mandens eget hjem, da han var sygemeldt med en knæskade.

Her skulle pigen angiveligt have foreslået via Facebook, at hun kunne komme på sygebesøg iklædt sygeplejekostume, som hun havde købt i Fields.

Både noget af pigens familie er mødt op i retten, ligesom den 31-åriges nu ekskæreste sidder og græder på tilhørerpladserne. Efter sagen er kommet frem, er parret gået fra hinanden. Også brandmandens bror og dennes kone er tilstede under retssagen.

Der falder dom senere i dag, efter at blandt andet pigen og hendes stedfar har afgivet vidneforklaring.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere