Guldsmed frikendt for Youtube-video

En guldsmed skal alligevel ikke bøde for at lægge en video af røvere ud på Youtube. Det har landsretten besluttet mandag formiddag

Det skal ikke koste guldsmed Preben Randløv en krone, at han offentliggjorde en overvågningsvideo med billeder af et røveri på Youtube. Det har landsretten i Viborg netop besluttet, skriver jp.dk.

Retten går dermed imod den dem, guldsmeden blev idømt tilbage i juli i år. Dengang lød dommen i byretten, at Preben Randløv skulle betale 2.000 kroner i bøde samt sagens omkostninger, fordi han havde lagt en video ud på nettet efter et groft røveri mod hans butik på Skt. Clemens Stræde i Århus.

Dermed går landsretten imod den dom, som den Århusianske guldsmed Preben Randløv blev idømt i juli i år. Den gang blev han idømt en bøde på 2.000 kr. samt at skulle betale sagens omkostninger - men også det slipper guldsmeden nu for.

- Puh-ha – jeg var ved at være nervøs, sagde et tydelig lettet Preben Randløv efter frikendelsen til Jyllands Posten.

Under røveriet, der fandt sted tilbage i februar, blev guldsmedens kone blandt andet skubbet omkuld. Røverne slap væk med værdier for omkring en million kroner. Politiet havde efter offentliggørelsen af Youtube-videoen fat i nogle mistænkte gerningsmænd, men de er siden blevet frifundet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere