Stadig intet spor af Preben

Politiet er på bar bund - familien frygter det værste

Har du set Preben? Så ring til politiet. (Politifoto)
Har du set Preben? Så ring til politiet. (Politifoto)

Den 82-årige Preben Uno Nielsen, s om har været forsvundet siden fredag aften, er stadig savnet.

- Vi har ikke fundet ham endnu, og lige nu er vi lidt på bar bund i forhold til, hvor vi skal lede, siger kommunikationsmedarbejder Jan Lauritzen fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Har mistet sin kone
Politiet har fået et par henvendelse i sagen, men ingen af tipsene har ført noget med sig.

- Vi tror ikke han går rundt på må og få, men måske har han lagt sig et sted i et skur, en lund eller lignende. Og vi kan jo heller ikke afvise at han har taget toget væk herfra. I så fald kan han jo gå rundt i mange dage, før nogen fatter mistanke, fortæller Jan Lauritzen.

Preben Uno Nielsen gik fra sit hjem ved Bays Have i Asnæs på Sjælland fredag klokken 17.30. Han lider af en livstruende kræftsygdom og betegnes af politiet som depressiv efter han mistede sin kone i august.

Vil ikke være her mere
Mandens datter, Vibeke Nielsen, har næsten opgivet håbet om at se sin far i live.

- Vores mor døde i august, de har levet et meget symbiotisk liv og været sammen i mere end 60 år, det er helt sikkert, at han ikke har villet være her mere, siger datteren til TV2 Øst.

Politiet hører meget gerne fra folk, der har set Preben.

Han beskrives således: 176 cm høj, ca. 70 kg. Han har tyndt gråt hår, og en ringfinger på højre hånd er bukket så den ligger indad mod håndfladen. Da han forsvandt var han formentlig iført grå joggingbukser, vindjakke med blåt og rødt.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere