Brandmand havde sex med kollegas datter

Endnu en brandmand fra Tårnby er anklaget for sexovergreb af en mindreårig. Den 31-årige havde blandt andet sex på selve brandstationen med sin kollegas 14-årige steddatter

Den 31-årige brandmand er tiltalt for fem anklagepunkter. Her står han i uniform foran Tårnby Brandstation. (Privatfoto)
Den 31-årige brandmand er tiltalt for fem anklagepunkter. Her står han i uniform foran Tårnby Brandstation. (Privatfoto)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): I sidste uge blev en 28-årig brandmand fra Tårnby Brandstation idømt seks måneders fængsel for sex med en kun 11-årig og en 14-årig pige. Sidstnævnte er steddatteren til den mandlige kollega, som i sin tid selv har været med til at ansætte den 28-årige i tjenesten.

Tiltalt for fem forhold
I dag sidder en anden brandmand fra selvsamme brandstation også på anklagebænken i Københavns Byret. Også han er tiltalt for sexovergreb på den selvsamme 14-årige pige. Men hvor den 28-årige brandmand var tiltalt for ét forhold, hvor han tvang de to piger til sex en sen nattetime i sin bil, er den 31-årige til gengæld tiltalt for fem gange at have tvunget sig til sex med kollegaens datter.

Havde sex på brandstationen
Over en periode fra 17. april til den 19. august har den voksne mand, som selv er familiefar og bor uhyggeligt tæt på den 14-åriges familie, ifølge anklageskriftet 'udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed' til at opnå samleje og anden kønslig omgang med den 14-årige. Overgrebene har fundet sted både i den 31-åriges eget hjem, i den 14-årige piges hjem og på et toilet i Amagerhallen. Ikke nok med det har et af overgrebene også fundet sted en nat i starten af august på selve brandstationen.

Seksuel kontakt på Facebook
Under sidste uges retssag, hvor den 14-årige grådkvalt vidnede i retten mod den 28-årige, kom det blandt andet frem, at hun og den 11-årige veninde selv havde ført en noget seksuel orienteret korrespondance med den 28-årige brandmand på Facebook forud for sexovergrebet. Den 28-årige fik en dom på seks måneders fængsel, men har anket dommen.

Det var i sin tid den 14-åriges familie, der i slutningen af august opdagede, at der var noget galt og meldte det til politiet. Men hvordan 'sexforholdet' mellem den 14-årige og den 31-årige familiefar er begyndt, vides endnu ikke, men vil formentligt komme frem under retssagen, der starter 9.30 i dag. Her skal både den tiltalte brandmand, den 14-årige pige samt brandmandens kammerat og pigens stedfar vidne i retten.

ekstrabladet.dk følger sagen, hvori der falder dom i eftermiddag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere