Pris for sexslave: 1.600 per måned

Den danske erhvervsmand Jørgen K. Hansen betalte småpenge for sin sexslave, den 13-årige Srei Von

1.000 - 1.600 kroner. Det var alt, Jørgen K. Hansen betalte for sin sexslave  i Cambodja, siger det lokale politi. (Privatfoto)
1.000 - 1.600 kroner. Det var alt, Jørgen K. Hansen betalte for sin sexslave i Cambodja, siger det lokale politi. (Privatfoto)

Mellem 1000 og 1600 kroner om måneden. Det er ifølge politiet i Cambodja den pris, den danske erhvervsmand Jørgen K. Hansen, 61, betalte for sin sexslave – Srei Von på 13 år. Det skriver Ekstra Bladet mandag.

Beløbet er lige nøjagtigt nok til at betale huslejen for en ydmyg bolig i Bangkok. Men Srei Von fik dem ikke engang selv - i stedet gik pengene til hendes 31-årige mor, der ligesom Jørgen K. Hansen er fængslet i sagen.

Moderen nægter at have solgt sin datter til danskeren, og den tidligere GPV-direktør Jørgen K. Hansen selv nægter sig også skyldig i anklagerne om at have haft sex med flere mindreårige på et hotel i Cambodja.

Ekstra Bladets udsendte har talt med en højtstående politimand i Cambodja. Han har selv afhørt de to piger, som Jørgen K. Hansen angiveligt har voldtaget. Han fortæller. at det var personalet på hotellet, der ringede til politiet og anmeldte Jørgen K. Hansen.

Læs mere i Ekstra Bladet mandag:

- Sådan siger pigen, at hun blev udnyttet

- Politiet: Han bliver dømt

- Jørgen K. Hansen afviser Ekstra Bladet

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere