Ulykkesbilist opereret hele natten

Den 51-årige mand, der søndag eftermiddag fik totalsmadret sin bil i en soloulykke ved Hvidovre, er fortsat i livsfare. Politiet efterlyser stadig vidner

En 51-årig mand er stadig på operationsbordet på Rigshospitalet,e fter han søndag eftermiddag kørte galt i en soloulykke på Stamholmen i Hvidovre. (Foto: Kenneth Meyer)
En 51-årig mand er stadig på operationsbordet på Rigshospitalet,e fter han søndag eftermiddag kørte galt i en soloulykke på Stamholmen i Hvidovre. (Foto: Kenneth Meyer)

Vis stort kort

En 51-årig mand, der søndag eftermiddag kørte galt ved Stamholmen i Hvidovre , er stadig i livsfare. Og ifølge Københavns Vestegns Politi lå han på operationsbordet hele natten til mandag.

- De regnede med at skulle operere på ham det meste af natten. Det er det sidste, jeg har hørt, siger vagtchef Charlotte Skovby til ekstrabladet.dk.

Klokken 09.25 mandag oplyste Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk, at man ikke ønsker at oplyse yderligere om mandens tilstand, og det er således ikke til at sige om lægernes bestræbelser på at redde mandens liv er lykkedes.

Han kørte angiveligt med høj fart ind i nogle træer ved siden af Stamholmen i Hvidovre. Ved sammenstødet blev den mørkerøde bil mildt sagt totalskadet. Allerede kort tid efter ulykken tog politiet kontakt til den 51-årige mands familie og transporterede dem til Rigshospitalets traumecenter - et tegn på, at mandens liv virkelig var i fare.

Efterlyser vidner
Det er dog stadig småt med oplysninger om, hvordan den tragiske soloulykke skete. Københavns Vestegns Politi står på det nærmeste på bar bund og ved ikke, hvad der skete i sekunderne op til, at bilen og den 51-årige mand blev slemt tilredt.

- Vi efterlyser et ældre ægtepar, der anmeldte ulykken. Vi har ikke kunnet finde dem nogen steder, siger vagtchef vCharlotte Skovby.

'Havde kørt tosset'
Det tætteste polittiet kommer på et vidne er én, der kan fortælle, hvad en anden person har fortalt om ulykken:

- Vi har et vidne, som har snakket med et unanvgivent vidne, som har fortalt, at man 'havde kørt tosset'. Altså hasarderet. Men det er det nærmeste, som jeg kan komme en årsag, sagde vagtchefen tidligere på dagen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere