Ingen vidner til groft overfald i Århus

Politiet har ikke fået nogen henvendelser fra vidner til et groft overfald på en 20-årig kvinde i Århus. Tre mænd forsøgte at voldtage hende centrum af byen

Politiet står fortsat på bar bund efter et groft overfald på en 20-årig kvinde i Århus.

Kvinden gik rundt efter en taxi i Århus tidligt søndag morgen, da hun blev overfaldet af tre mænd, der ville voldtage hende. Overfaldet skete i Busgaden i nærheden af krydset ved Østergade. Her fik mændene kvinden ned at ligge på jorden, oplyser Østjyllands Politi.

- Sagen er grov, og den fortjener at blive opklaret. Derfor havde vi håbet, at vi i løbet af dagen ville få nogle henvendelser fra vidner, der var i byen natten til søndag, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi.

Kvinden havde forladt Diskotek Ukontrollerbar i Telefonsmøgen lidt før klokken fire. I Busgaden søgte hun efter en taxi og gik i retning mod Park Allé, da de tre mænd dukkede op.

Mændene beskrives som danskere, og de to af dem er først i 20'erne og almindelig af bygning. Den ene er cirka 180 centimeter høj og har blå eller grønne øjne. Den anden var muligvis iført en rød sweatshirt uden hætte.

Offeret kæmpede voldsomt imod mændene og skreg op, og derefter forsvandt de tre.

Politiet håber, at vidner, der har lagt mærke til episoden eller til de tre unge mænd, vil henvende sig.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere