FCK-fans amok i Aalborg - bar smadret

Se videoen: FCK-fans kastede romerlys, skilte og en cykel ind ad vinduerne på Mallorca Bar i Aalborg. Nu kontrollerer politiet alle ved John Bull Pub

FCK-hooligans smed blandt andet en cykel gennem ruderne til Mallorca Bar. Ingen blev dog ram,t under raid'et. (Foto: Martin Sonne-Schmidt)
FCK-hooligans smed blandt andet en cykel gennem ruderne til Mallorca Bar. Ingen blev dog ram,t under raid'et. (Foto: Martin Sonne-Schmidt)

Der er øretæver i luften op til opgøret mellem AaB og FCK, der starter klokken 18.

Lige nu registrerer politiet samtlige FCK-tilhængere foran baren John Bull i Aalborg. Det bekræfter KSN-leder Finn Munk Sørensen fra Nordjyllands Politi overfor ekstrabladet.dk. Registreringen kommer efter et angreb mod Mallorca Bar tidligere på dagen.

3-4 FCK-fans anholdt
- Vi har en dokumentation for, at det er personer med tilknytning til FCK der gør det. Så vi er igang med at finde ud af, om vi kan finde de personer, siger Finn Munk Sørensen.

- Vi har foreløbig anholdt en 3-4 stykker, som vi i forvejen har en sag på, siger han.

Der er ifølge operationslederen ikke planer om at sende FCK-fans ud af byen - i hvert ikke på nuværende tidspunkt.

Kastede cykel og romerlys gennem vinduerne
Tidligere søndag, omkring klokken 14.30, angreb en gruppe FCK-tilhængere Mallorca Bar på J.F. Kennedys Plads, hvor en gruppe AaB fans varmede op til kampen.

- Der kommer nogle FCK’ere forbi forbi Mallorca-bar, mens en gruppe Aab-tilhængere sidder indenfor. Pludselig begynder de at smide romerlys ind, siger Mallorca Bars indehaver, Lars Møller, til ekstrabladet.dk.

- De kaster også med skilte og sten og en cykel gennem vinduerne. Heldigvis er der ikke nogen, der bliver ramt. Jeg synes det er kujonagtigt at de laver sådan noget. Det er nemt nok at smadre en rude, det er latterligt, siger en tydeligt stærkt irriteret bar-ejer.

Ifølge Nordjyllands Politi besvarede AaB-fans på Mallorca Bar angrebet ved at kaste stole og inventar ud af baren.

Se en video fra angrebet her:

1 af 2 Politiet var mandag ved 16-tiden i fuld gang med at registrere FCK-fans foran John Bull Pub i Aalborg, efter at en anden bar tidligere søndag blev angrebet med romerlys og kasteskyts af FCK-hooligans (Foto: René Schütze)
2 af 2 FCK-hooligans smed blandt andet en cykel gennem ruderne til Mallorca Bar. Ingen blev dog ram,t under raid'et. (Foto: Martin Sonne-Schmidt)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere