Har du set Preben?

82-årige Preben Uno Nielsen har været forsvundet siden i fredags

På trods af kvaliteten af billedet håber politiet, at nogen kan genkende Preben, som sidder her på billedet. (Foto: Privatfoto)
På trods af kvaliteten af billedet håber politiet, at nogen kan genkende Preben, som sidder her på billedet. (Foto: Privatfoto)

I fredags klokken 17.30 forlod 82-årige Preben Uno Nielsen sit hjem ved Bays Have 46, 4550 Asnæs. Sidan da har hverken familie eller venner set ham.

- Preben betegnes som værende depressiv, ligesom han lider af en livstruende sygdom, hvorfor han er afhængig af medicin. Preben er dårligt gående, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Preben beskrives som værende: 176 cm høj, ca. 70 kg. Han har tyndt gråt hår, og en ringfinger på højre hånd er bukket så den ligger indad mod håndfladen. Da han forsvandt var han formentlig iført grå joggingbukser, vindjakke med blåt og rødt.

- Vi har ledt efter ham med helikopter i går i området omking Asnæs, men vi har ikek fundet ham. I dag kigger vi videoer igennem fra overvågningskameraer fra privatbanen - lokale togbane - for at se, om han har benyttet toget, siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Ligger man inde med oplysninger som kan hjælpe politiet med at udfinde Preben bedes man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere