Broe hækler for at holde humøret oppe

Camilla Broe er sluppet for sin snorkende cellemakker og har kastet sig over håndarbejde for at fordrive tiden. Hendes nærmeste i USA vurderer dog, at hun har det hårdt

Sagen mod Broe begynder tidligst 7. december. Til den tid har danskeren siddet varetægtsfængslet tre måneder uden at være dømt for noget. (Foto: Thomas Sjørup)
Sagen mod Broe begynder tidligst 7. december. Til den tid har danskeren siddet varetægtsfængslet tre måneder uden at være dømt for noget. (Foto: Thomas Sjørup)

MIAMI (Ekstra Bladet): - Hun siger, at hun har det okay og nok skal klare det. Men der er også noget i hendes stemme, der lyder, som om hun selv har svært ved at tro på det.

Sådan lyder vurderingen fra kilder tæt på Camilla Broe i solskinsstaten Florida, som den narkosigtede dansker boede i fra 1986 til 2001. Kilderne, der af personlige årsager ikke ønsker deres navne nævnt, har i de seneste dage været i telefonisk kontakt med Camilla – senest i forbindelse med nyheden om, at anklagemyndigheden ikke ønsker at imødekomme forsvareren Theresa Van Vliets anmodning om at lade sagen falde på grund af forældelse.

- Camilla prøver at få tiden til at gå derinde, siger Ekstra Bladets kilder og forklarer, at den 42-årige dansker blandt andet har bedt om at få sendt hækleopskrifter ind i fængslet, da hun har kastet sig over håndarbejdet. Efter sigende med stor succes, og der skal foreløbig være kommet et par hjemmesko til datteren Isabella ud af bestræbelserne.

Slut med snorken
Når den udleverede dansker ikke nørkler med hæklepinden, kan hun glæde sig over ikke længere at få forstyrret sin nattesøvn. Broes første cellekammerat snorkede angiveligt højlydt og holdt danskeren vågen om natten. Men makkeren er for nylig blevet udskiftet med en indsat fra Honduras, der ikke larmer i søvne og som Broe kommer godt ud af det med.

Mens såvel Camilla selv som søsteren Betina og den i Florida bosiddende veninde Gitte Bates de seneste dage har været rystet over anklagerens modvilje i forhold til at lade sagen falde, prøver forsvareren, Van Vliet, at holde fanen højt. Hun udtaler, at ’intet hidtil er gået galt’ med henvisning til, at det er forudsigeligt, at anklageren vil forsøge at presse sagen igennem.

Helt uden bump på vejen kører sagen dog ikke, for den føderale domstol i Florida har netop meddelt, at sagen mod Broe er forsinket i forhold til den hidtidige plan, hvor de anslåede fem retsdage skulle fastlægges 1. december, så retssagen kunne indledes 7. december.

Fra domstolen hedder det nu officielt, at sagen skal påbegyndes ’en hvilken som helst dag i perioden fra 7. december og to uger frem’. Og hvilken dag det så helt præcis bliver, er op til dommerens kalender.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere