John: Hils mine unger

John Knudsen var tydeligt bevæget efter grundlovsforhøret. Han havde kun én besked at sige - den var til hans egen familie

John Knudsen blev fremstillet i retsbygningen i den spanske hovedstad. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
John Knudsen blev fremstillet i retsbygningen i den spanske hovedstad. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

MADRID, SPANIEN (ekstrabladet.dk): Det tog 36 minutter. Så var grundlovsforhøret af den mordsigtede John Knudsen overstået. Efterfølgende blev John Knudsen ført fra retslokalet på første sal ned i kælderen under Audiencia Nacionale, hvor han nu sidder i en celle og afventer nærmere instrukser.

- Jeg har ikke noget at sige. Jeg kan kun sige, at du skal hilse mine unger, lød det fra et meget bevæget John Knudsen med grødet stemme.

Ifølge Knudsens tolk har han selv sagt ja til at lade sig udlevere til Danmark. Dette er dog ikke endeligt bekræftet af de officelle myndigheder endnu.

John Knudsen afventer nu en længere samtale med sin advokat Ildefonso Ramiro i fængselscellen i kælderen. Blandt andet skal han have John Knudsens accept til at kunne udtale sig på danskerens vegne.

- Han bliver formentligt anbragt i Sota del Real-fængslet, som ligge 50 km. nord for Madrid. Her vil han nok sidde mellem 10-20 dage, da vi ikke har fået alle dokumenterne i sagen endnu, oplyser retssekretæren til ekstrabladet.dk.

John Knudsen kan maksimalt sidde fængslet i Spanien i 30 dage.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere