Politikilde: Han ser ikke ud til at angre

Den formodede morder har opført sig korrekt og imødekommende i fængslet, afslører politikilde

John Knudsen har opført sig eksemplarisk i detentionen. (Politifoto)
John Knudsen har opført sig eksemplarisk i detentionen. (Politifoto)

ZARAGOZA (ekstrabladet.dk): Den 44-årige John Knudsen, som netop nu er på vej til Madrid for at blive fremstillet for en dommer , har opført sig upåklageligt i fængslet.

Det afslører en anonym talsmand for det nationale politi i Zaragoza over for ekstrabladet.dk.

- Han har været meget korrekt og imødekommende, og han har ikke umiddelbart vist tegn på depression. Han har ikke lignet en mand, der har været tynget af anger. Jeg kan jo ikke vide, hvad der foregår, når han sidder inde i sin celle, og hvad han har tænkt. Men han har ikke lignet en trist mand, og han har spist og drukket helt normalt, fortæller politikilden.

Ikke afmagret
Han tilføjer, at John Knudsen taler spansk, så der har ikke været nogen problemer med at kommunikere med den efterlyste dansker, efter han i går blev anholdt, fordi han gik og tiggede på gaden - på trods af at han ifølge politiet havde rigeligt med penge på sig.

Da han blev bragt til detentionen var danskeren, ifølge politikilden, lidt forhutlet efter at have levet som vagabond. Alligevel så han nyklippet ud.

- Han har ultra kort hår i siderne og er skaldet oven på hovedet. Og så havde han fremskreden skægvækst - men uden at vi taler om fuldskæg. Han er slank men ikke afmagret, lyder beskrivelsen af den formodede morder.

Bliver ikke afhørt

Klokken 12 skal danskeren for en dommer i Madrid, men fremstillingen foregår ikke som hjemme i Danmark. John Knudsen bliver formentlig ikke afhørt og udspurgt om drabet på Kirsten Bay Andersen men skal i stedet bekræfte sin identitet, hvorefter han så får læst sigelsen op.

Derefter bliver han spurgt, om han vil udleveres til Danmark, og hvis han - som det må forventes - svarer ja, bliver han, ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger, sandsynligvis fragtet til et fængsel en times kørsel fra Madrid.

Her kan han risikere at komme til at vente mange dage. Systemet er langsomt og samtidig ramler vi ind i nogle helligdage i næste uge.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere