Politikilde: John havde rigeligt penge på sig

Politiet i Zaragoza undrer sig over, at Kirsten Bay Andersens formodede morder gik på gaden og tiggede

John Knudsen havde rigeligt penge på sig, da han blev stoppet af politiet. (Politifoto)
John Knudsen havde rigeligt penge på sig, da han blev stoppet af politiet. (Politifoto)

ZARAGOZA (ekstrabladet.dk): Han blev anholdt, fordi han ulovligt tiggede på gaderne i den nordspanske by Zaragoza. Men selv om han har levet som en anden vagabond, manglede 44-årige John Knudsen slet ikke penge.

- Vi har undret os lidt, for samtidig med, at han tiggede og vagabonderede på gaderne her i byen, så havde han faktisk ret mange penge på sig, fortæller en talsmand fra det nationale politi i Zaragoza til ekstrabladet.dk

- Hvor mange penge havde han? Var det flere tusinde euro?

- Det vil jeg ikke uddybe, men væsentligt flere end man vil mene, at en tigger skal have, lyder det lettere kryptisk fra politikilden, som ønsker at være anonym.

Kirsten Bay Andersens formodede morder har overnattet i en enecelle i detentionen hos politiet i Zaragoza. Netop nu er han på vej til Madrid.

Han blev hentet klokken 7 i morges fra sin detentionscelle hos politiet i Zaragoza og ifølge politikilden, ekstrabladet.dk har talt med, bliver han formentlig ekskorteret af mindst fire betjente under den 300 kilometer lange vej til hovedstaden.

Klokken 12 fremstilles han i landsretten, Audiencia National. Her skal man blandt andet tage stilling til, om John Knudsen skal udleveres til Danmark.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere