John for en dommer i formiddag

Kirsten Bay Andersens formodede morder er nu på vej til Madrid

John Knudsen blev anholdt i går. (Politifoto)
John Knudsen blev anholdt i går. (Politifoto)

Den eftersøgte John Knudsen, som i går blev anholdt i den nordspanske by Zaragoza, er lige nu på vej til Madrid, hvor han i løbet af formiddagen skal fremstilles for en dommer i landsretten, Audiencia National.

Ifølge TV2 News tog Kirsten Bay Andersens formodede morder afsted fra fængslet her kl. 07 og er tidligst fremme i hovedstaden kl. 10.

Retsmødet starter kl. 11.00

John i enecelle
John Knudsen blev anholdt ved en tilfældighed i går, da han som en anden vagabond gik og tiggede på en gågade i Zaragoza. Det er nemlig forbudt at tigge, og da spansk politi tjekkede den danske mands pas, opdagede de, at han var efterlyst via Interpol.

- Han gik med en sovepose og en plasticpose med tøj, og så ikke ud til at have sovet den seneste tid, fortæller Carlos Martinez.

Ifølge B.T. har John Knudsen tilbragt natten i enecelle og forholder sig 'klipperolig' til sin situation.

Udleveringsaftale
Retten skal tage stilling til, om John kan udleveres til Danmark - det afhænger af om beviserne holder - og først derefter kan papiret begynde, så han kan blive udleveret til retsforfølgelse herhjemme. Politiet kan endnu ikke sige, hvornår John Knudsen kommer til Danmark.

- Det sædvanlige for den slags sager er to til tre uger, men det afhænger selvfølgelig af den spanske håndtering af sagen, siger kommunikationsmedarbejder Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjylland Politi til jv.dk.

John Knudsen har været forsvundet siden 28. september - to dage efter Kirsten Bay Andersen forsvandt efter en firmafest i Haderslev.

1 af 2 Kirsten Bay Andersen blev dræbt efter en firmafest. (Privatfoto)
2 af 2 John Knudsen blev anholdt i går. (Politifoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere