Dykkere leder efter Lisbet

Politiet har i dag haft dykkere i Langsø på Djursland for at lede efter den dræbte Lisbet Nielsen

Dykkere har i dag gennemsøgt Langsø på Djursland i håbet om at finde Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)
Dykkere har i dag gennemsøgt Langsø på Djursland i håbet om at finde Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)

Vis stort kort

Efter flere dages eftersøgning med hundepatruljer og helikopter har Østjyllands Politi i dag haft dykkere i Langsø ved Feldballe på Djursland.

- Vi har været ude de steder, hvor vi mener, det er mest sandsynligt, at Lisbet Nielsen kan være, men det har ikke givet noget resultat, så nu fintænker vi, siger efterforskningsleder, Peter Grove Munk, til ekstrabladet.dk.

Søen er interessant i eftersøgningen af Lisbet Nielsen, da den drabsmistænkte Bjarne Østergaard Madsens sølvgrå Audi er set i området i timerne efter Lisbet Nielsens forsvinden fredag den 23. oktober om aftenen.

Politiet har løbende fået flere henvendelser fra borgere på Djursland, men politiet mangler stadig et konkret spor, der kan afgrænse eftersøgningsområdet.

Indtil videre har politiet ledt efter Lisbet Nielsen ved tre søer omkring Feldballe.

Hvis Bjarne Østergaard Madsen har smidt Lisbet Nielsen i en af søerne, kan der gå to til tre måneder, før liget kommer op til overfladen, da vandtemperaturen er under fem grader.

Læs også:
Bjarne gik rundt i Lisbets stuer efter drabet

Hundepatruljer gennemsøgte onsdag en række tilvoksede skove nær Feldballe i jagten på den forsvundne Lisbet Nielsen.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger har politiets teknikere fundet Lisbet Nielsens hår i bagagerummet på Bjarne Østergaard Madsens Audi.

Dermed bestyrkes mistanken om, at Bjarne Østergaard Madsen kørte rundt med Lisbet Nielsens lig, da flere vidner så den sølvgrå Audi omkring Feldballe og Grenå mellem 19.30 og midnat den 23. oktober.

Peter Grove Munk vil ikke bekræfte oplysningen om fundet af Lisbets hår, men han oplyser, at politiets teknikere endnu ikke er færdige med undersøgelserne af bilen og de effekter, der blev fundet, da politiet gennemsøgte de beslaglagte skraldespande fra området omkring Lisbet Nielsens hjem i Risskov.

Lørdag den 24. oktober sad Bjarne Østergaard Madsen i sin bil i næsten tre timer ved en tankstation i Herning, før han gjorde den meget grundigt ren.

Politiet har også beslaglagt indholdet af støvsugeren, men der foreligger endnu ikke noget resultat.

1 af 3 Politiet koncentrerede i dag eftersøgningen af Lisbet Nielsen i og omkring Langsø på Djursland. (Foto: Ernst van Norde)
2 af 3 (Foto: Ernst van Norde)
3 af 3 Dykkere har i dag gennemsøgt Langsø på Djursland i håbet om at finde Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere