Over 5000 kr. i Kirsten-dusør

Over 5000 kroner. Så meget er det lykkedes at samle ind til dusør i Kirsten-sagen. Nu skal stifterne finde ud af, hvor pengene skal placeres

Kirsten Bay Andersen overlevede brystkræften, men overlevede ikke John Knudsen.(Privatfoto)
Kirsten Bay Andersen overlevede brystkræften, men overlevede ikke John Knudsen.(Privatfoto)

Efter dagens nyhed om, at den eftersøgte mordmistænkte John Knudsen er blevet anholdt sent i aftes i Spanien, er både politi, forsvarsadvokat og pårørende ved at forberede sig på et nyt kapitel i Kirsten Bay Andersen-sagen.

For to personer, Bianca Wortmann og Yvonne Olesen, der for nogle uger siden oprettede en konto for indsamling til en dusør i sagen, skal der nu tages stilling til, præcis hvor pengedusøren skal placeres.

Over 5000 kr. til dusør
Beløbet er nu nået op på over 5000 kroner, og planen har hele tiden været at de skulle gå til den eller de personer, som kunne lede politiet på sporet af den eftersøgte John Knudsen. Hvis politiet selv fandt frem til den eftersøgte mordsigtede, skulle pengene gå til Kræftens Bekæmpelse.

- Nu kan vi i hvert fald stoppe indsamlingen, og så må vi se, om politiet har ageret på et tip. Ellers går de til Kræftens Bekæmpelse. John har taget et liv, som har kæmpet for at leve, og lige da Kirsten var blevet rask efter brystkræften, så blev hun dræbt. Derfor skal de gå til Kræftens Bekæmpelse, hvis det er, siger Yvonne Olesen til ekstrabladet.dk.

Hun er en blandt flere, der på eget initiativ, har været med til at lede efter Kirsten helt fra starten af, da hun forsvandt.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi kan man endnu ikke be- eller afkræfte, om det er et tip, der har ledt dem på sagen.

- Umiddelbart har jeg ikke hørt noget om, at det skulle være på baggrund af et tip, men det får vi styr på senere, udtaler Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi, som dog også udtrykker en vis glæde efter anholdelsen af John Knudsen, som nu har været eftersøgt få dage efter, Kirsten Bay Andersen forsvandt den 26. oktober.

Politi: Vi er tilfredse
- Det er klart, vi er godt tilfredse med anholdelsen. Det er jo resultatet af grundigt og fagligt arbejde, og der har været mange involverede, erklærer Helle Lundberg til ekstrabladet.dk.

I øjeblikket skal det danske politi først have oversat en masse papirer, så det spanske politi præcist ved hvilket grundlag de har anholdt ham på. Dernæst skal John Knudsen udleveres til Danmark, når danske betjente skal hente ham i Spanien.

1 af 2 
2 af 2 Kirsten Bay Andersen overlevede brystkræften, men overlevede ikke John Knudsen.(Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere