Politiet: Her er Jørgens sex-ofre

13-årig pige er politiets kronvidne i sagen mod den danske erhvervsmand, der er anklaget for pædofili i Cambodja

Disse tre piger, der er mellem 14 og 16 år, er angiveligt nogle af Jørgens sexofre. (Privatfoto)
Disse tre piger, der er mellem 14 og 16 år, er angiveligt nogle af Jørgens sexofre. (Privatfoto)

Her er billeder af nogle af de piger, som 61-årige Jørgen K. Hansen, ifølge politiet har sexmisbrugt i Cambodja.

Billederne havde den danske erhvervsmand på sig, da han torsdag blev anholdt på vej til sit tilsyneladende foretrukne hotel Nhy Heng Hotel i byen Poipet.

Jørgen K. Hansen, der står anklaget for pædofili i Cambodja, har efter alt at dømme været lidt af en stamgæst på netop dette hotel, hvor han gang på gang tjekkede ind sammen med en flok helt unge piger.

Det fortæller både politiets kronvidne i sagen - 13-årige Srei Von, som er et af Jørgen K. Hansens ofre - og hotellets ansatte, som Ekstra Bladet har talt med.

Kom altid med en flok 'venner'

Den danske erhvervsmand havde således booket fire værelser og intalleret flere piger under 15 år på hotellet i torsdags.

Præcis som han plejer.

Hotellets ansatte fortæller til Ekstra Bladet, at Jørgen K. Hansen flere gange har boet på hotellet, når han var i byen, og at han hver gang booker flere værelser og kommer med en flok 'venner' - både børn og voksne.

Og ifølge Srei Von, der var med, da han blev anholdt i torsdags, har hun mange gange har været med den danske ervervsmand på Ngy Heng Hotel i Poipet.Læs meget mere om Jørgen K. Hansens sexofre i Ekstra Bladet i dag. Her kan du også læse, hvad hans tidligere kolleger siger til sexanklagen1 af 2 Jørgen K. Hansen er anklaget for pædofili i Cambodja. (Foto: Niels Hougaard)
2 af 2 Disse tre piger, der er mellem 14 og 16 år, er angiveligt nogle af Jørgens sexofre. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere