Fire nye tip i Lisbet-sagen

Nye henvendelser fra Feldballe-området giver politiet fornyet optimisme i jagten på den forsvundne Lisbet Nielsen

Hundepatruljer har dagen igennem finkæmmet en række tilvoksede skove nær Feldballe i jagten på den forsvundne Lisbet Nielsen. Desværre uden resultat, nøjagtigt som det var tilfældet mandag og tirsdag, hvor en større eftersøgning fandt sted omkring tre søer, der ligger tæt ved den lille by på Djursland.

Men selv om politiet efterhånden i adskillige dage forgæves har ledt efter Lisbet, der frygtes dræbt af kæresten Bjarne Østergaard Madsen, som senere har hængt sig selv i sin celle, er optimismen i top.

- Vi har undersøgt nogle afgrænsede områder med negativt resultat, men vi har fået fire nye henvendelser fra Feldballe-området, som vi nu undersøger, siger efterforskningsleder Peter Grove Munk til ekstrabladet.dk.

Læs også: Ingen spor af forsvunden Århus-kvinde

Politiet har også ledt efter Lisbet Nielsen på affaldsdepotet på Bautavej i Århus, da det ikke kan udelukkes, at liget er smidt i en affaldscontainer.

Politiet beslaglagde derfor samtlige affaldscontainere i området omkring Lisbet Nielsens bopæl i Risskov, og det lykkedes at finde ’ noget interessant for efterforskningen’, som politiet betegner det.

Bjarne Østergaard Madsen har tidligere været indlagt på en psykiatrisk afdeling, fordi han kvalte to kærester. Han begik selvmord i Århus Arrest lørdag middag.

1 af 2 
2 af 2 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere