Han bookede fire værelser til børnesex

61-årige Jørgen K. Hansen er blevet anholdt i Cambodja for sex med flere mindreårige piger - taget med ung pige i sin bil

En 61-årig tidligere direktør Jørgen K. Hansen er blevet sat bag tremmer i den cambodianske by Poipet tæt på grænsen til Thailand. Han er sigtet for at have haft sex med flere piger under 15 år.

Søndag aften blev danskeren, som i en årrække har boet i Thailand, stoppet i en politikontrol i Poipet. Ved siden af ham på passagersædet sad en 12-13-årig pige, som fortalte betjentene, at hun var på vej til et hotel sammen med manden.

Flere mindreårige piger
På hotellet fandt politiet ud af, at Jørgen K. Hansen havde booket mindst fire forskellige værelser. På hvert værelse var installeret en mindreårig pige. To af dem var fra Vietnam - de andre fra Cambodia og Thailand.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev danskeren anholdt og taget med på stationen, hvor han underskrev en tilståelse om at have dyrket sex med piger under 15 år. Tilståelsessager skal dog tages med et gran salt i Sydøstasien, hvor flere udlændinge har skrevet under på falske tilståelser, som de ikke forstod.

Jørgen K. Hansen sidder nu fængslet i Banteay Meanchey cirka ti kilometer fra Poipet.

Står til mindst 10 års fængsel
Ifølge ritzau siger statsadvokat So Vath til nyhedsbureauet AFP, at han risikerer en fængselsstraf på mindst 10 år, hvis han bliver kendt skyldig i pædofilianklagerne.

En af de misbrugte pigers mødre er tiltalt for at have solgt sit barn til prostitution.

Ifølge det lokale politi rejste danskeren til Cambodia fra Thailand og misbrugte de tre piger, der alle er under 15, på et pensionat i grænsebyen Poipet.

- Han har via en tolk tilstået at have haft sex med pigerne, og ofrene har også fortalt os om ham, siger den lokale politichef, Hun Hean.

Cambodia strammede i 2003 lovgivningen for at komme pædofili til livs og slippe af med sit ry som de pædofiles paradis, og siden er snesevis af udlændinge blevet fængslet for børnemisbrug eller udvist til retsforfølgelse i deres hjemlande.

Læs alt om anholdelsen og Jørgen K. Hansens baggrund i reportage fra Cambodia i onsdagens udgave af Ekstra Bladet

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere