Han er fængslet for børnesex

Tidligere erhvervsmand og topdirektør Jørgen K. Hansen anholdt i Cambodia for sex med mindreårige piger

Den danske erhvervsmand Jørgen K. Hansen blev søndag aften anholdt i den cambodianske by Poipet nær grænsen til Thailand. Han er sigtet for at have haft sex med flere piger under 15 år.

Søndag aften blev han anholdt af det lokale politi i Poipet, som er en kendt casino-by. Han skulle angiveligt have haft sex med mindreårige piger, som han havde installeret på et hotel i byen.

Jørgen K. Hansen er tidligere admidirektør for GPV-Group og blev for en årrække siden forflyttet til Thailand, hvor han virkede som chef for GPV-Group Asia, indtil han i sommers blev afskediget i en større sparerunde.

Han sidder nu fængslet i byen Banteay Meanchey cirka ti kilometer fra Poipet.

Ifølge ritzau siger statsadvokat So Vath til nyhedsbureauet AFP, at han risikerer en fængselsstraf på mindst 10 år, hvis han bliver kendt skyldig i pædofilianklagerne.

En af de misbrugte pigers mødre er tiltalt for at have solgt sit barn til prostitution.

Ifølge det lokale politi rejste danskeren til Cambodia fra Thailand og misbrugte de tre piger, der alle er under 15, på et pensionat i grænsebyen Poipet.

- Han har via en tolk tilstået at have haft sex med pigerne, og ofrene har også fortalt os om ham, siger den lokale politichef, Hun Hean.

Cambodia strammede i 2003 lovgivningen for at komme pædofili til livs og slippe af med sit ry som de pædofiles paradis, og siden er snesevis af udlændinge blevet fængslet for børnemisbrug eller udvist til retsforfølgelse i deres hjemlande.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere