Brandmand: Jeg troede de var 14 år

28-årig brandmand troede, at de to mindreårige piger var 14 år. Først efter han fik dobbelt-blowjob i sin bil, tjekkede han den seksuelle lavalder

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Den 28-årige brandmand, der har tilknytning til Tårnby Brandstation, erkendte for kort tid siden, at han havde fået blowjob af de to mindreårige piger i sin bil en tidlig morgen i august.

- Jeg troede, de begge var 14 år, forklarede den 28-årige i retten med henvisning til, at den ene af pigerne reelt kun er 11 år gammel.

Tvivl om pigers alder
Ikke at det gør så meget forskel, for den seksuelle lavalder er nu engang 15 år. Tvivlen må da også have naget den 28-årige, for blot en time efter at have fået tilfredsstillelse i munden på sin kollegas 14-årige datter i bilen, søgte han på 'seksuel lavalder' på Google. Det kom frem under dagens retsmøde.

Den 28-årige single, der også er pædagogmedhjælper, nægtede dog, at have 'brugt og udnyttet sin fysiske overlegenhed' til at tvinge pigerne, som det står i anklageskriftet. Under retssagen forklarede den unge mand da også, at det angiveligt var de to unge veninder, som havde kontaktet ham via Facebook.

Lummer kontakt forud for sex
Flere lumre chat-korrespondancer mellem pigerne forud for gerningsnatten blev da også læst højt i retten:

28-årig: Kan du rykke det tyve minutter, så kan du komme med i bilen?

11-årig: Hvad vil du gøre?

28-årig: Lade dig sutte på min stive pik.

11-årig: Det lyder dejligt. Er den stor?

Blev hentet foran kollegas hjem
Det kom også frem, at den 14-årige pige har haft over 70 sms og telefonopkald til den 28-årige samme aften forud for mødet, mens han svarede/ringede til hende mindst 59 gange. Politiet har efter sagen kom frem også beslaglagt alle tre involveredes computere.

Efter at brandmanden afsluttede sit arbejde - angiveligt som vagt i København - samlede han pigerne op lidt over 04 foran den 14-åriges bopæl, hvorefter de parkerede på en nærliggende villavej blot få hundrede meter fra hjemmet.

Den 14-årige vidnede selv i retten i dag for lukkede døre, og kom efterfølgende ud med tårer i øjnene. Den 28-årige skulle også forlade lokalet men fik dog lov til at høre vidneudsagnet. Den 11-årige er blevet videoafhørt og skal derfor ikke selv møde i retten.

Den 28-årige er tiltalt efter Straffelovens paragraf om pædofili og kan risikere op til 12 års fængsel. Dommen falder senere i dag.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere