Lisbet-eftersøgning udvides

Østjyllands Politi vil i dag både lede efter Lisbet Nielsen i Grenå og på et affaldsdepot i Århus

Hvis vejret tillader det, sætter politiet i dag helikopter ind i eftersøgningen af Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)
Hvis vejret tillader det, sætter politiet i dag helikopter ind i eftersøgningen af Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)

Nye oplysninger om den drabsmistænkte Bjarne Østergaard Madsens sølvgrå Audi fører i dag politiet til Grenå.

Vidner har set en sølvgrå bil i et industriområde, og politiet vil i dag overflyve området i helikopter.

Politiinspektør Ole Madsen fra Østjyllands Politi oplyser, at helikopteren også skal undersøge området omkring Feldballe, hvor et vidne kort før midnat den 23. oktober så en sølvgrå Audi, få timer efter Lisbet Nielsen blev set for sidste gang.

Læs også:

Bjarne støvsugede bil efter Lisbet forsvandt

Camilla: Bjarne forsøgte også at kvæle mig

Mandag talte politiet med beboerne i Feldballe, og tirsdag vil eftersøgningen fortsætte omkring tre søer, der ligger tæt ved den lille by på Djursland.

Politiet vil også lede efter Lisbet Nielsen på affaldsdepotet på Bautavej i Århus, da det ikke kan udelukkes, at liget er smidt i en affaldscontainer.

Politiet har derfor beslaglagt samtlige affaldscontainere i området omkring Lisbet Nielsens bopæl i Risskov.

- Vi gennemgår 37 600 liters containere med hjælp fra Beredskabsstyrelsen, siger Ole Madsen til ekstrabladet.dk.

Lørdag den 24. oktober sad Bjarne Østergaard Madsen i sin bil i næsten tre timer ved en tankstation i Herning, før han gjorde den meget grundigt ren.

Politiet har beslaglagt indholdet af støvsugeren, men ifølge Ole Madsen er det endnu ikke blevet undersøgt.

I fredags havde politiet så stærk en mistanke mod Bjarne Østergaard Madsen, at han blev anholdt og sigtet for drab. Ifølge hans forsvarer, advokat Hans Kjellund, ville materialet sandsynligvis være tilstrækkeligt til en varetægtsfængsling.

Men om lørdagen begik manden selvmord i arresten i Århus.

Siden har Ekstra Bladet afsløret, at han tidligere har kvalt to kærester, og at han var anklaget - men senere frifundet - for et tredje drabsforsøg med samme metode.

I dag afslører Ekstra Bladet, at Bjarne Østergaard Madsen også forsøgte at kvæle en anden ekskæreste sidste år, men han måtte opgive, da kvindens datter alarmerede politiet.

Læger bedømte ham til at være skizofren, og derfor fik han i stedet for fængsel en dom til behandling på psykiatrisk hospital. I 2005 erklærede Retslægerådet, at han ikke længere var til fare.

Politiet vil stadig gerne høre fra vidner, der eventuelt har set Bjarne Østergaard Madsens sølvgrå Audi i tidsrummet mellem fredag den 23. oktober kl. 19.00 og lørdag den 24. oktober om formiddagen.

Østjyllands Politi har tlf. nr. 87311448

1 af 3 Vidner mener at have set Bjarne Østergaard Madsens Audi på Djursland den aften Lisbet Nielsen forsvandt. (Politifoto)
2 af 3 Bjarne Østergaard Madsen er mistænkt for at have dræbt den 46-årige Lisbet Nielsen fredag den 23. oktober.
3 af 3 Hvis vejret tillader det, sætter politiet i dag helikopter ind i eftersøgningen af Lisbet Nielsen. (Foto: Ernst van Norde)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere