Politiet efterlyser: Har du set Maria

13-årige Maria Louise Kristensen fra Odsherred har været forsvundet siden lørdag middag. Hun lider af ADHD og beskrives som meget umoden

Maria Louise Kristensen forsvandt lørdag mellem kl. 09.30 og 12.30. (Politifoto)
Maria Louise Kristensen forsvandt lørdag mellem kl. 09.30 og 12.30. (Politifoto)

Midt- og Vestsjællands Politi har søndag aften udsendt en pressemeddelelse, hvori de efterlyser en 13-årig pige, som er forsvundet fra sin bopæl i Odsherred.

- Politiet efterlyser den 13-årige Maria Louise Kristensen, der bor i Højby i Odsherred kommune. Pigen er forsvundet fra sin adresse på Troldager lørdag mellem kl. 09.30 og kl. 12.30, og hun er ikke set siden, skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

- Pigen er meget umoden af alder. Hun lider af ADHD, og hun får medicin i den anledning. Det vides ikke, om hun har taget sin medicin med sig.

Politiet beskriver Maria Louise Kristensen som:

Pige, 13 år, spinkel af bygning, umoden, 150 cm. høj, mellemblondt hår, muligt iført en hvid jakke, rødt halstørklæde, sorte joggingbukser og langskaftede støvler.

- Pigens familie og venner er kontaktet, og der er fremkommet oplysninger om, at Maria muligt er i Køge hos en kæreste, der hedder Mikkel. Hvem Mikkel er, ved hverken familie eller venner, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der enten har set Maria, eller ved hvor hun opholder sig. Politiet vil også gerne i kontakt med Mikkel, der som nævnt skulle bo i Køge.

Oplysninger til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf.: 4635 1448.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere