Cleveland-bortfører risikerer dødsstraf

Den amerikanske anklagemyndighed vil forsøge at tiltale kvinde-bortføreren fra Cleveland for drab

Den amerikanske anklagemyndighed vil forsøge at tiltale den 52-årige arbejdsløse buschauffør Ariel Castro for drab, fordi han med vold fik sine ofre til at abortere.

I Cleveland, Ohio, kræver loven dødsstraf for de 'mest depraverede kriminelle, der begår mord i løbet af en kidnapning,' siger anklageren McGinty.

Castro skal stå til regnskab alle forbrydelser begået mod de tre bortførte piger, Amanda Berry, Georgina DeJesus og Michelle Knight, tilføjer han.

- Amtet vil forsøge at få rejst tiltale for hvert eneste tilfælde af seksuel vold og alle forsøgte drab, samt for ethvert af de drab, han begik ved at bringe graviditeter til ophør med vold, siger anklageren fra Cuyahoga County, Timothy McGinty, torsdag.

Det kan potentielt resultere i tusinder af anklager mod Ariel Castro.

Castro har fået tildelt en offentlig forsvarer, Kathleen Demetz, men hun har ikke kommenteret på hans skyld eller udskyld. Castro har været varetægtsfængslet siden mandag, hvor Amanda Berry, der var 16, da hun forsvandt, brød ud af Castros nedslidte hus og ringede til alarmcentralen.

Se også: Bortført pige sultet og tævet til abortAriel Castro, den mistænkte Cleveland-bortfører, blev i dag stillet for en dommer. Foto: Tony Dejak/AP 112 - 9. maj. 2013 - kl. 15:06 Fremstillet i retten: Cleveland-bortfører sagde ikke et ordSe også: Nabo: Politi ignorerede nødopkald om nøgne piger med halsbånd

1 af 2 
2 af 2